foto

Helena Rovná

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Nabarvené ptáče
2013 Hořící keř (TV film)
Revival
2008 Tobruk
2007 Vratné lahve
2000 Harrisonovy květy

TV seriály

2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Císařovna (E08)
Americký sen (E07)
Dvorní dodavatel (E03)
další epizody (5)
Polda (TV seriál)
Hvězda nad Prahou (S01E08)
Alibi na míru (S01E07)
Fotbal nemá logiku (S01E06)
další epizody (8)
2011 Borgia (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Experti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace