foto

Jozef Sorok

  • nar. 5.10.1925
    Trhovište, Československo
  • zem. 3.1.2006 (80 let)
    Martin, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Ja, stará mama, Iliko a Illarion (TV film)
1983 Kozubovci (TV film)
Zrelá mladosť
1980 Pomocník (TV film)
Živá voda
1978 Poéma o svedomí I., II.
1977 Súkromná vojna
1975 Strieborný prach (TV film)
1970 Bývalí ľudia (TV film)
Ring voľný (TV film)
Zdravý nemocný (TV film)
1969 Pravda je mŕtva (TV film)
1965 Zvony pre bosých
Človek, ktorého zbili (TV film)
1962 Bílá oblaka
1961 Most na tú stranu
1953 Pole neorané

TV seriály

1975 Naši synovia (TV seriál)
Vivat Beňovský (TV seriál)
A strázsamester (E07)
Fogságban (E06)

Divadelní záznam

1987 Hajtman z Kopenicku (divadelní záznam)
1982 Les (divadelní záznam)
1971 Aristokrati (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky