foto

Los Lobos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2001 Spy Kids: Špioni v akci
1996 Líbánky bez ženicha
1995 Desperado
1993 Nesprávný muž (TV film)

Hudební videoklipy

1992 Los Lobos - Kiko and the Lavender Moon (hudební videoklip)

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Simpsonovi (TV seriál)
Díkybohu je den zkázy (S16E19)

Dokumentární

2003 Blues (TV seriál)
The Soul of a Man

Hudební videoklipy

1992 Los Lobos - Kiko and the Lavender Moon (hudební videoklip)
1987 Los Lobos - La Bamba (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2010 Conan (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
The Larry Sanders Show (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace