Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když byl Jjaks malý, rodiče se rozvedli a matka se rozhodla, že si nechá staršího Sama a mladšího Jjakse poslala bydlet k otci... Filmový příběh nám odhalí mučivý vztah dvou bratrů - Sama a Jjaksa a mladé ženy Freddie, která se dostává mezi ně. Příběh začíná jednotvárnou neromantickou svatbou Sama a Freddie. Freddie však svého nastávajícího nenávidí. Houževnatá mladá blondýnka sní o lepším životě v Las Vegas. Ke svatbě byla přinucená jako trest za krádež peněz. Na svatbu přichází í Samův bratr Jjaks, který se vrací domů po dvaceti letech. Nedůvěra a rivalita se mezi Samem a Jjaksem nevytratila ani po letech. K velké nevůli Sama přeskočí mezi jeho ženou a Jjaksem jiskra a netrvá dlouho, co Freddie a Jjaks spolu utečou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

Zeek 

všechny recenze uživatele

Red, drogový dealer a pasák, nutí svoji tanečnici Freddie (Cameron Diaz), aby se provdala za Sama, který pro něj pracuje. Pokud se Freddie za Sama neprovdá, Red ji zabije, jelikož mu dluží peníze. Když se vše schyluje ke svatbě, příjíždí Jjaks, kterého povzala matka(Jjaks je mladší brácha Sama a žije s otcem, protože, když byl Jjaks malý, jejich rodiče se rozvedli a matka se rozhodla, že si nechá staršího Sama). Z toho Sam nemá radost a ví proč. Po obřadu se Freddie seznámí s Jjaksem. A jak je to dál, tak na to se musíte podívat sami. Ani to není složité, jen trochu zamotané, ale hlavně je to celé trochu šílené. Možná je to béčkovej film, ale rozhodně se na něj dívat dá, stejně jako na vždy pěknou Cameron. Občas je potřeba trochu vypnout a podívat se na něco trochu crazy. Hláška z filmu: Trochu doleva, trochu doprava, trefa! (museli byste vidět :) ). Moje hodnocení: 65%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako hrdý majitel filmového nevkusu jsem se u tohoto snímku opět dokázal pobavit víc, než většina obyvatel planety CSFD. Mne totiž jiskření mezi pohodovým Jjaksem a vychytrale krásnou Frankie („Přišel sis pro mě? - Ani tě neznám. - Přišel sis pro mě!“) připadalo dost zábavné na to, abych musel šetřit hvězdami. ()

Reklama

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Libanky bez ženicha alebo jako cameronka všetkých obtiahla..:)Ona asi jediná čo tu aj niečo uhrala (tie vášnivé sexi a bozkávacie scény jej fakt išli) ,trochu aj Reeves, ktorému roľa padla ako uliata, ale išlo mi na nervy to nekonečné točenie, búchanie, rozhadzovanie rukami to bolo fakt trápne ako aj nepremyslený, spomalený príbeh, slabo zrežírovaný. Úvod, isrenie, útek až po scénu pri bazéne geniálne, potom sa to začalo zbytočne zamotávať a všetko išlo dolu vodou, aj herecké výkony. Taktiež by som vynechal tie dementné scény medzi titulkami na začiatku.Škoda nevyužitého potenciálu. A komédia to rozhodne nie, skôr krimi. ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Tak v podstatě jsem nevěděla, do čehu jdu. Chtěla jsem se na to podívat jen kvůli D'Onofriovi. Podle názvu jsem to odhadovala na nějakou další romantickou americkou slátaninu, ale byla jsem celkem mile překvapana, co z toho vylezlo. Jednoznačně to žánrově zařadit nelze, ale celkem jsem se bavila a i přes pokročilou noční hodinu vydržela až do konce! Vincent tam měl vážně ránu a byl pošahanej celkem zodpovědně, nadržená a peněz chtivá Cameron Diaz byla taky dobrá, akorát Reeves se mi zdál nevýrazný. Když to shnu, nebylo to sice nic úžasného, ale když na tento film zase někdy narazím, kouknu na něj znovu. ()

5150 

všechny recenze uživatele

tak nevím.. podobné žánrovky mám hodně rád a tahle myslím měla slušné šance stát se výbornou černou komedií.. jenže po vcelku dobrém rozjezdu, to nějak drhne a není to ono.. a teď když tohle píšu, už ani nevím jak to vlastně dopadlo.. každopádně herecké obsazení je asi tím jediným důvodem, proč tenhle film zkusit.. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Mimo jiné se také natáčelo v losangeleském hotelu Ambassador 3400 Wilshire Boulevard. (Terva)

Reklama

Reklama