Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Spy Kids: Špioni v akci, je rodinný, filmový projekt Roberta Rodrigueze. Ovšem, nikdy bych nevěřil, že chlápek, co dal světu Desperado, Od soumraku do úsvitu, anebo později Grindhouse, či Machetu a taky vzkřísil Predátora, natočí tohle! Je to naprosto něco nepředstavitelného! Zápletka není ničím zajímavá a herci jsou vyloženě špatní. Teda až na, Banderase a Rodriguezovi patrony Treja a Marina. Upřímně řečeno nechápu, jak mohli tito drsní týpci, na něco takového kývnout. Všechno je to takové nudné a trapné a působí to až lacině a nedotaženě. Celé ta zábava o dětských špiónech vlastně není zábavou a jen vás to otravuje. Myslím, že ani ty děti, to nebaví, tak jak se povídá. No prostě hrůza. Celý projekt Spy Kids, je zbytečný. Rodriguez, tím ztratil drahocenný čas, který mohl věnovat tvorbě pořádných akčních masakrů, jako to míval kdysi ve zvyku. Tímhle projektem, šlápl prostě vedle. Ale po výše zmiňovaných nářezech jsem mu tuto salátinu odpustil. Nicméně si Spy Kids zaslouží, 1 hvězdu. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Nenáročná zábava pre malých, ktorá je síce blbárňou, ale dá sa na to dívať. Je to na hranici 2* a 3*. Trocha som sa aj bavil, no nemôžem povedať, že kráľovsky. Vtip nechýba, aj keď je dosť detský a nudný a chvíľami trápny. Rodrigueza mám rád, ale tie detské rodinné somarinky si mohol odpustiť. Radšej by mal spojiť hlavu s Tarantinom, podobne ako v projekte Grindhouse a vymýšľať podobné úchylárne. S prižmúrením oka dávam 50% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez se na začátku nového tisíciletí rozhodl, že splní svou rodičovskou povinnost a natočí film, který by byl pro děti, ale zároveň by mohl nadchnout i rodiče. Nebude se brzdit a trochu pustí z uzdy svou fantazii i klasické prvky svých filmů, kterými jsou hlavně černý humor (ten se změnil na jednodušší) a samozřejmě násilí. I když ve "Spy Kids" násilí nechybí, je převážně komicky zpracované. Tohle je opravdu film o dětech pro děti. Carmen a Juni jsou děti, které mají nudné rodiči. Vzhlede k tomu, že rodiči jsou Antonio Banderas a Carla Gugino, dá se o té jejich nudnosti pochybovat, ale oni tak před dětmi skutečně vystupují. Obyčejní rodiče, trochu ustrašení, ale mají je rádi. Sice doma to mají narvané různými vymoženostmi a vynálezy, ale kdo ne, že? Jejich rodiče jsou ve skutečností penzionovaní agenti a děti samotné se mají vydat v jejich šlépějích. Na prvním filmu "Spy Kids" je parádní, jak se Rodriguez rozhodl ho natočit profesionálně. Dobré efekty, skvělí herci, kteří s ním spolupracují často, všechno tohle funguje. Jenže ten příběh... Pro děti to asi fungovat bude, i když si nejsem jistý, jestli film nepodporuje dětské násilí. Děti pak mohou zkoušet, co dospělí snesou, zkusí se s nimi utkat, ale na druhou stranu film ukazuje sílu rodiny, a to jak sourozeneckou lásku, tak i lásku mezi rodiči a samozřejmě mezi rodiči a dětmi. Jsou to ale samozřejmě děti, kdo problém vyřeší a všechno dotáhnou do zářného konce. "Spy Kids" jsou filmem, který započal nečekaně dlouhou sérii a dal vzniknout i takovým peckám jako je "Dobrodružství Žraločáka a Lávovky". Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/07/mistrovsky-plan-nerdi-bel-ami-susi.html ()

Dlo'h-osh odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný infantilní film ve kterém se děti se pokouší chovat jako dospělí a vůbec se jim to nedaří. Scény, kde 11-letá holka v černém obleku a se slunečními brýlemi přepere dospělého chlapa jako nic jsou bizarní. Navíc špionážní rekvizity jsou ohavné a zbytečně pestrobarevné. Pokud vám je méně než 10 let přidejte si jednu hvězdičku. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pro velesvižné tempo, sympatické postavy (včetně sošné Carly Gugino a usměvavého Dannyho Treja), celkovou odlehčenost a bezbřehý rej nápadů tomuto rodinnému špiónskému blbnutí leccos rádi odpustíte, nicméně velká míra infantility a bolest břicha z přeplácanosti vás nepochybně dostihnou. Dětští herci (především výborná Alexa Vega) naštěstí neotravují a slaboučké (CGI) triky do záměrně béčkového "bondovského" dortu taky patří. [Koukám, že cca rok po premiéře jsem hodnotil za 4 *.] ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. Jedná se o záběr na jednu z chodeb Floopova (Alan Cumming) hradu. (SONY_)
  • Režisér Robert Rodriguez editoval film ve studiu ve své garáži. (HappySmile)
  • Pohled na San Diablo je ve skutečnosti pohled na Santiago de Chile. (HappySmile)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama