foto

Patia Prouty

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Strange Weather
2011 I Melt with You
2001 Laňka

TV seriály

2020 The Stranger (TV seriál)
7:00 PM (E01)
2017 Manhunt (TV seriál)
USA vs. Theodore J. Kaczynski (S01E08)
Lincoln (S01E07)
Ted (S01E06)
další epizody (8)
2016 Quarry (TV seriál)
Nejhorší obavy (E04)
2013 Banshee (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Ghosts (S04E13)
Peace of Mind (S04E12)
Decoy (S04E11)
další epizody (13)
2012 Strážce pořádku (TV seriál)
Slaughterhouse (S03E13)
Coalition (S03E12)
Measures (S03E11)
další epizody (13)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
Bloody Harlan (S02E13)
Reckoning (S02E12)
Full Commitment (S02E11)
další epizody (13)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Božská mrcha (TV seriál)
Hear the Birds? (S03E12)
Let's Talk (S03E11)
2009 Božská mrcha (TV seriál)
Am I Gonna Die Today? (S03E10)
Looks Like a Lesbian Attack to Me (S03E09)
Popcorn (S03E08)
další epizody (10)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Taco, Tulips, Duck and Spices (S01E13)
Is There a Scarlet Letter on My Breast? (S01E12)
This Is Way Too Normal for You (S01E11)
další epizody (12)
Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Joseph (S03E23)
Řeka (S03E22)
Kurník (S03E21)
další epizody (12)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Frankovy lahůdky (S03E10)
Perfektní den (S03E09)
Čest (S03E08)
další epizody (23)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Dům (S02E10)
Lovec myšlenek (S02E09)
Rudá záře (S02E08)
další epizody (23)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Stopař (S01E10)
Pocity viny (S01E09)
Babočkové odlétají (S01E08)
další epizody (9)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Banshee Origins (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky