Reklama

Reklama

Quarry

(seriál)
  • USA Quarry
Trailer
USA, 2016, 8 h 38 min (Minutáž: 60–82 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Nový seriál z produkce Cinemaxu vypráví příběh mariňáka Maca Conwaye, který se roku 1972 vrací z války ve Vietnamu a zjišťuje, že se mu doma v Memphisu všichni jeho blízcí vyhýbají a společnost ho neprávem démonizuje. Zatímco se Conway snaží vypořádat se svými zážitky z války, je vtažen do sítě vražd a korupce, která se táhne podél celé řeky Mississippi. (Cinemax)

(více)

Videa (24)

Trailer

Recenze (38)

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele

Osm epizod tak akorát. Slušná retro atmosféra. Naturalistické násilí a psychologické scény. Někdy moc filosofování. Hlavní zápletka s "tajemným" zadavatelem zakázek se místy zdála dost přitažená za vlasy. Celkově rušila dojem ze seriálu, kde mnohem lépe fungují jednotlivé díly než celkový příběh. Ale závěrečné finále je strhující, mnohé vysvětlí a vytáhne celkový dojem. ()

Redi 

všechny recenze uživatele

Ten případ, kdy se člověk po skončení Banshee těší na novou chuťovku od Cinemaxu (určitě nečeká nic moc podobného, akčně našláplého) přesto dostane nudný příběh v podání naprosto nudných až krajně nesympatických postav = co se jim stane, co s nima bude? Nezájem!. A když je to v největší míře případ hlavního hrdiny, tak tomu nepomůže ani jinak luxusní filmařina s dobovou, syrovou a uvěřitelnou atmosférou. Zklamání (hype) roku (společně s The Night Manager). Poslední dva díly setrvačnost největší, a to jen kvůli tomu, abych to mohl náležitě zdrbat. Ruce pryč!! Na druhou řadu by se jim trailer musel hodně povést, aby mě zlákali. Naštěstí má Cinemax jiné esa v rukávu.. Micronesian Blues ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že některé seriály stojí za to shlédnout až do konce. A to i přesto, že si myslíte, že z ryze americké látky tvůrci už nic moc navíc nevykřešou. Tento příběh je totiž o válečných veteránech v 70. letech, kteří se po válce ve Vietnamu vrátí do domoviny s určitými bubáky ve skříni a celou tu dobu tak nějak přemýšlíte, co se v tom Vietnamu asi dělo. V příběhu se totiž objevují různé návaznosti, které úplně nedávají smysl, ale zároveň jsou poměrně dost drsný. Ke konci už jsem opravdu počítal se třemi hvězdami, jenže následoval poslední díl, kterej to všechno dovysvětlil a totálně mě sejmul. Dokonalá akční sekvence útoku na vietnamskou vesnici v mé mysli zanechala šrapnel smutku z lidské rasy, protože tak drsnou válečnou scénu jsem viděl snad naposled u starých amerických protiválečných válečňáků jako jsou Četa, Olověná vesta nebo Apokalypsa. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Podobný případ jako Preacher. Byl by to excelentní seriál, kdyby měl buď hutnější scénář, nebo polovinu dílů. Pilot je téměř dokonalý. Od syrové atmosféry, po slibně načrtnuté charaktery. Bohužel postupem času tempo polevilo a místo rozvíjení povah, se postavy zamilovaly do zbytečného žvanění o ničem. Původní záměr byl asi jít více do hloubky, jenže kdyby se příběh soustředil na zápletku a nenechal diváka vydechnout, odvedl by lepší práci. Ochromující výbuchy násilí, přicházející občas neočekávaně, občas po trýznivě dlouhé mrazivé sekvenci, dojem nespravily. Quarry nedosahuje kvalit Temného případu nebo Farga, v nichž nebyla ani minuta navíc. Neférové srovnání je to jen na první pohled. V technických kategoriích na oba seriály neztrácí vůbec nic a herecky na tom není o tolik hůř. Logan Marshall-Green se svým mnohem hvězdnějším kolegům v klidu vyrovnal a nebyl sám. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Hillcoat, vietnamskej veterán a kombinace Toma Hardyho a Matthewa McConaugho, v podání Logana Marshalla - Greena. Hmmmm, chvilku jsem odolával, ale tohle je zaručená jízda. Pilot je sice od začátku docela pomalej, ale dost tajemnej. A tak nějak slibuje docela slušnou dávku Banshee efektu. Závěr první série je snad nejlepší finále, které jsem viděl, pokud bude seriál pokračovat, težko se překoná. ()

Galerie (106)

Reklama

Reklama