foto

Michael Galbraith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 The Silence
2017 A Song for Christmas (TV film)
Wish Upon
2003 Encrypt (TV film)

TV seriály

2018 The Expanse (TV seriál)
Reload (S03E04)
Assured Destruction (S03E03)
2011 Být Erikou (TV seriál)
Dr. Erica (S04E11)
Purim (S04E10)
Erica's Adventures in Wonderland (S04E09)
další epizody (11)
2010 Být Erikou (TV seriál)
Fa La Erica (S03E13)
Erica, Interrupted (S03E12)
Adam's Family (S03E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace