foto

Kendži Mizuhaši

  • nar. 13.1.1976 (44 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sacudžinki o kau onna
2018 Gjóan
Imagination Game
Rámen kuité
2017 Harahara Nanoka
Ren'ai kitanšú
2016 Bókjó (TV film)
Keiji Inukai Hayato (TV film)
Kensou no Machi, Shizuka na Umi (TV film)
2015 Hoshin (TV film)
Kóunčó Kóhíja Kojomi (TV film)
2014 Kyabin Atendanto Keiji: Nyu Yoku Satsujin Jiken (TV film)
Umoreru (TV film)
2013 Hameln
Sango renjâ
Yuda
2011 Kaidži 2: Džinsei dakkai gému
Kamifusen
Kichijoji no Asahina-kun
Kodokuna Wakusei
2010 28 1/2 mousou no kyojin
Keiji Narusawa Ryou: Toukyou tero, shijou saiaku no 24-jikan (TV film)
Onobori Monogatari
2009 Miyoko Asagaya kibun
Onna gokoro
Tokio neo mafia 3
2008 Ai ryûtsû sentâ
Muzukashii Koi
2007 5 centimetrů za sekundu
Konna otona no onnanoko
2006 Catchballja
Karazu
Shirubâ Kamen
Two Love
2005 Gina K
Indeian sama
Kame wa igai to hajaku ojogu
Kanaria
Naisu no mori: The First Contact
Tomie: Beginning
2004 Aoi kuruma
Chuť čaje
Cream Lemon
Inazuma Lucy
Kisu to kizu
Kurisumasu Kurisumasu
Nibanme no kanojo
Quill
Raman
Tokio noir
Yudan taiteki
2003 17-sai
Ai no karada
Džisacu manual
Saru
Sebunsu Anibasari
2002 Hačigacu no maboroši
Jume nara samete
Rokkun rouru mishin
2001 Kairo
2000 Ničijóbi wa owaranai
Tengoku kara kita otoko-tachi
1999 Gekko no sasayaki
Tomie
1998 Mizu no naka no hachigatsu (TV film)
Tôkyô yoru bôdô: Kenka no hanamichi - Tôkyô bangai hen
Yawarakai hada

TV seriály

2019 Aloha Sommelier (TV seriál)
Jocuba ginkó Harašima Hiromi ga mono mósu! Kono onna ni kakero! (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Legal Heart (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Villevan! (TV seriál)
Zettai seigi (TV seriál)
2018 Giver: Fukušú no zójoša (TV seriál)
Heisei sasamejuki (TV seriál)
Jami no bansóša (TV seriál)
Kioku (TV seriál)
Miss Sherlock (TV seriál)
Stella Maris (E06)
2017 Kirawareru Júki (TV seriál)
Zenigata Keibu ~ Shikkoku no Hanzai File (TV seriál)
特命係長只野仁 (TV seriál)
2016 Ito'ošikute (TV seriál)
Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
Sanada Maru (TV seriál)
2015 Akagi (TV seriál)
Angel Heart (TV seriál)
Fukushu Houtei (TV seriál)
Ghost Writer (TV seriál)
Išitači no ren'ai džidžó (TV seriál)
Kamiya Genjiro Torimono Hikae 2 (TV seriál)
2014 Dark Suit (TV seriál)
Inpei Sousa (TV seriál)
Peter no sórecu (TV seriál)
Senrjokugai sósakan (TV seriál)
Tokumei Tantei 2 (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na (TV seriál)
2013 Dandarin: rôdô kijun kantokukan (TV seriál)
Goen Hunter (TV seriál)
Sora tobu kóhóšicu (TV seriál)
2012 Rakkí sebun (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
Šokuzai (TV seriál)
2011 Control: hanzai šinro sósa (TV seriál)
Deka Wanko (TV seriál)
Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
Džidankóšónin Gota keši (TV seriál)
HUNTER~Sono Onnatachi, Shoukin Kasegi (TV seriál)
Namae o nakušita megami (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
2010 Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
Zettai reido (TV seriál)
2008 Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
Šin kasóken no onna 8 (TV seriál)
2006 Jirocho Seoi Fuji (TV seriál)
Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
1999 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
1997 Kaseifu wa mita (TV seriál)

Dokumentární

2012 Saigo no kačinko: Šindó Kaneto, Otowa Nobuko (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky