foto

Dragan Rogulj

  • nar. 27.7.1955 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Engel der Gerechtigkeit - Geld oder Leben (TV film)
Katie Fforde: Vytoužené dítě (TV film)
2014 Der Hafenpastor und das graue Kind (TV film)
2013 Engel der Gerechtigkeit - Kopfgeld (TV film)
Engel der Gerechtigkeit - Ärztepfusch (TV film)
2012 Die Jagd nach dem weißen Gold (TV film)
Engel der Gerechtigkeit - Brüder fürs Leben (TV film)
Mein verrücktes Jahr in Bangkok (TV film)
2011 Cesta za pokladem (TV film)
Engel der Gerechtigkeit (TV film)
2010 Hochzeitsreise zu viert (TV film)
Jeder Mensch braucht ein Geheimnis (TV film)
2009 Kommissar LaBréa - Tod an der Bastille (TV film)
Sterne über dem Eis (TV film)
2008 Mstitelka Zora
Stürmische Zeiten (TV film)
Vánoce v nemocnici (TV film)
2006 Commissario Laurenti - Die Toten vom Karst (TV film)
Commissario Laurenti - Gib jedem seinen eigenen Tod (TV film)
Solo für Schwarz - Der Tod kommt zurück (TV film)
2005 Solo für Schwarz - Tod im See (TV film)
2004 Osamělý dům u jezera (TV film)
Zwischen Liebe und Tod (TV film)
2002 Nicht ohne deine Liebe (TV film)
Smrt in-line (TV film)
2000 Superpolda v Portugalsku (TV film)
Tatort - Bittere Mandeln (TV film)
1999 Gestern ist nie vorbei (TV film)
1998 Finale, Das (TV film)
Sechs Schüsse auf einen Minister (TV film)
Unsere Kinder! - Verschollen im Urlaub (TV film)
Vorübergehend verstorben (TV film)
1997 Děsivé soužití (TV film)
Gegen den Strom (TV film)
1996 Alles außer Mord - Hals über Kopf (TV film)
Po nás potopa (TV film)
Tatort - Fetischzauber (TV film)
1995 Alles außer Mord - Blutiger Ernst (TV film)
Alles außer Mord - Tödlicher Irrtum (TV film)
Alles außer Mord - Y.?17 (TV film)
Tödliche Hochzeit (TV film)
1993 Bombe tickt, Die (TV film)
Tatort - Um Haus und Hof (TV film)
1990 Zukünftigen Glückseligkeiten, Die (TV film)
1984 Der Jugendrichter (TV film)

TV seriály

2019 Donna Leonová (TV seriál)
Stille Wasser (E26)
Ewige Jugend (E25)
2018 Donna Leonová (TV seriál)
Endlich mein (E24)
2017 Donna Leonová (TV seriál)
Tod zwischen den Zeilen (E23)
2016 Donna Leonová (TV seriál)
Das goldene Ei (E22)
2015 Donna Leonová (TV seriál)
Tierische Profite (E21)
2014 Hotel snů (TV seriál)
Maroko (E20)
2013 Donna Leonová (TV seriál)
Auf Treu und Glauben (E19)
2012 Donna Leonová (TV seriál)
Schöner Schein (E18)
2010 Das Duo (TV seriál)
Bestien (E19)
Donna Leonová (TV seriál)
Nechte maličkých přijíti ke mně (E16)
2009 Das Duo (TV seriál)
Wölfe und Lämmer (E18)
Donna Leonová (TV seriál)
Jako přes tmavé sklo (E15)
2008 Donna Leonová (TV seriál)
Krvavá skvrna (E14)
Temná hodinka Benátské republiky (E13)
2006 Commissario Laurenti (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Zákon laguny (E12)
Konečná stanice Benátky (E11)
2005 Fox a partneři (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Tajné kanály (E10)
Dokaž, že je to zlé (E09)
2004 Donna Leonová (TV seriál)
Zemřít tiše (E07)
Bella Block (TV seriál)
Die Freiheit der Wölfe (E17)
2003 Donna Leonová (TV seriál)
Přátelé z lepší společnosti (E06)
2002 Donna Leonová (TV seriál)
Nobilita (E04)
Ve věci paní Brunettiové (E03)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1997 Das Phantom von Bonn
1994 Ich bin nicht Gott, aber wie Gott (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky