foto

Nina Ruscio

  • nar. 27.8.1960 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2007 Už jsme doma?
2004 Tlustý Albert
2003 Dvanáct do tuctu
Líbánky
Normální (TV film)
2002 Velký tlustý lhář
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
2000 Fortunate Son (TV film)
Kdyby zdi mohly mluvit 2 (TV film)
1999 Snídaně šampionů
The Annihilation of Fish
1997 Bezzubí (TV film)
1994 Kritický stav (TV film)
Ostrovy (TV film)
1993 Hra naslepo (TV film)
Závazky pouze náhodné
1992 Intimní cizinec (TV film)
1991 Chladný jako led

TV seriály

2020 Shameless (TV seriál)
Now Leaving Illinois (S10E10)
2019 Shameless (TV seriál)
Citizen Carl (S10E07)
Adios Gringos (S10E06)
Which America? (S10E03)
další epizody (9)
2018 Shameless (TV seriál)
Down Like The Titanic (S09E07)
Face It, You're Gorgeous (S09E06)
Black-Haired Ginger (S09E05)
další epizody (9)
2017 Animal Kingdom (TV seriál)
Betrayal (S02E13)
You Will Be Gutted (S02E12)
The Leopard (S02E11)
další epizody (5)
Shameless (TV seriál)
Frank's Northern Southern Express (S08E08)
Occupy Fiona (S08E07)
God Bless Her Rotting Soul (S08E03)
další epizody (4)
2014 Od A do Z (TV seriál)
A Is for Acquaintances (E01)
2007 Big Shots (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Trackdown (S02E05)
The Great Escape (S02E03)
Internal Affairs (S02E01)
další epizody (11)
1995 Virtuální realita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky