foto

Nina Ruscio

  • nar. 27.8.1960 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2007 Už jsme doma?
2004 Tlustý Albert
2003 Dvanáct do tuctu
Líbánky
Normální (TV film)
2002 Velký tlustý lhář
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
2000 Fortunate Son (TV film)
Kdyby zdi mohly mluvit 2 (TV film)
1999 Snídaně šampionů
The Annihilation of Fish
1997 Bezzubí (TV film)
1994 Kritický stav (TV film)
Ostrovy (TV film)
1993 Hra naslepo (TV film)
Závazky pouze náhodné
1992 Intimní cizinec (TV film)
1991 Chladný jako led

TV seriály

2019 Shameless (TV seriál)
Lost (S09E13)
You'll Know the Bottom When You Hit It (S09E12)
Los Diablos! (S09E10)
další epizody (4)
2018 Shameless (TV seriál)
Down Like The Titanic (S09E07)
Face It, You're Gorgeous (S09E06)
Black-Haired Ginger (S09E05)
další epizody (9)
2017 Animal Kingdom (TV seriál)
Betrayal (S02E13)
You Will Be Gutted (S02E12)
The Leopard (S02E11)
další epizody (5)
Shameless (TV seriál)
Frank's Northern Southern Express (S08E08)
Occupy Fiona (S08E07)
God Bless Her Rotting Soul (S08E03)
další epizody (4)
2014 Od A do Z (TV seriál)
2007 Big Shots (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Trackdown (S02E05)
Key Witness (S01E08)
Aloha Nash (S01E07)
další epizody (9)
1995 Virtuální realita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace