Reklama

Reklama

Už jsme doma?

  • Česko Dům snů (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick Persons se chystá radikálně změnit život. Ještě netuší, jak moc radikální to nakonec bude. Prodal sběratelský obchod, oženil se s krásnou Suzanne a nastěhoval si ji i s dětmi z prvního manželství Kevinem a Lindsay k sobě domů. Rychle zjistí, že jeho staromládenecký byt není pro život rodiny vhodný. Když mu navíc Suzanne prozradí, že je těhotná a budou mít dvojčata, je mu jasné, že musí najít něco většího. Nakonec se rozhodnou, i přes protesty Kevina a Lindsay, přestěhovat na venkov, kde si vyhlédnou hezky vypadající domek. Nick ho koupí, aniž si ho pořádně prohlédne, a tak se brzy začnou objevovat nečekané potíže. Dům jako by se začínal rozpadat. Elektrika vyhoří, trubky topení a vody se bortí, ve střeše je díra. Nick rychle zjistí, že není natolik schopný řemeslník, aby vše zvládl sám, a když se navíc objeví plíseň, najme svérázného Chucka Mitchella. Svérázného je však slabé slovo. Jeho netradiční stavební metody dům ještě víc likvidují, stejně jako jeho nápady ničí jeho rodinu. Nick má stále neodbytnější pocit, že dům nikdy nedají do obyvatelného stavu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

tron 

všechny recenze uživatele

„Jeseter chutí ako kura. Ale rybacie.“ V roku 2005 Ice Cube produkoval a hral v rodinnej road movie komédii Už sme tam?. Stelesnil v nej muža s parádnym novým autom, ktorý sa zamiluje do ženy a aby stúpol v jej očiach, rozhodne sa do vzdialeného bodu na svojom aute odviezť jej dve nepodarené deti. A to napriek tomu, že deti z duše a úprimne nenávidí. Nebolo to príliš vtipné. O dva roky Cube priniesol, znova ako herec a producent, pokračovanie. Z lásky sa stala manželka, z cudzích otravných detí vlastné otravné deti... a dvojičky sú na ceste. Nečudo, že je všetkým v byte tesno. Presťahujú sa teda do rozprávkového domu na vidieku, ktorý im dohodí šialený realitný maklér (John C. McGinley). Po odkúpení domu sa ale začnú kopiť problémy. A to je pointa filmu: každých 10 minút sa objaví nový problém (elektrika, termity, medvedík čistotný, hnilé steny, voda). Do toho nudné kecy o rodinných hodnotách, hrdina sa prestáva ovládať, pôrod sa blíži a situáciu komplikuje realitný maklér, ktorý je v malom meste tiež nekompromisným zástupcom toho i onoho, pričom je zrejme duševne ťažko chorý, pretože pri výkone jednotlivých funkcií sa mu mení hlas a osobnosť. A to sa dá povedať o celom filme – nie je vtipný. Aj najlepšie gagy sú hodné maximálne jedného pousmiatia (pravdepodobne z minula sa vracajúca šialená srna, Havajčania, pukavé rodenie gubiek). ()

zurivymlok odpad!

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie jedoucí podle stejné šablony jako tisíce jiných, které za posledních dvacet let v americe vznikly. Natočit kvalitní komedii je prostě mnohem těžší než se může na první pohled zdát a vždy se objeví tak dvě tři za celé desetiletí, které stojí za zapamatování. Tato k nim nepatří a myslím, že ani podobné ambice neměla. Z každého polička filmu je jasné, že šlo jen o to, co nejlevněji a bez rizika vydělat pár babek. Zasmál jsem se jednou a už ani netuším čemu. Taková komedie může být klasifikována max. jednou hvězdičkou. Dle mého je už to až tak neoriginální a předvídatelné, že ani tu hvězdu nedám. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak u tohoto filmu asi pan scénárista nevěděl, kde vzít inspiraci, tak si hlavní zápletku vypůjčil z o 20 let staršího filmu s Tomem Hanksem Dům za všechny peníze. Ale nutno dodat, že to tomu původnímu filmu nesahá ani po kotníky. Zatímco tam všechno fungovalo tak nějak přirozeně a byla to sranda, v tomto filmu to je jedna velká křeč a všechno tam vypadá velmi nuceně a až neuvěřitelně trapně. Prostě autor scénáře potřeboval něčím zaplácnout děj, tak zvolil rozpadající se dům, do kterého se nastěhovali noví nájemníci, aniž by tušili, v jakém je dům ve skutečnosti stavu. Ale jak už jsem naznačil, tohle vůbec nepůsobí přirozeně. Celý film je vůbec takový křečovitý, bez špetky inovace a nějakého dobrého nápadu. Ani žádné vtipné hlášky jsem tu neobjevil, a postava "všeumětela" Chucka mi už po několika minutách lezla na nervy. Zkrátka tohle je film, který ani já, kterému se téměř všechny komedie líbí a dokáže na nich najít nějaká pozitiva, nemohu označit za aspoň trochu povedený. Tohle je prostě z půlky vykrádačka a z půlky trapný film, který neumí být ani průměrný. Ale přece jen jsem to dokoukal do konce a ani jednou jsem neměl nutkání to přepnout nebo vypnout, takže to asi zase tak špatné nebylo. Proto nakonec dávám docela příznivé hodnocení v podobě dvou hvězdiček, ale bylo to velmi těsné a k jedné hvězdičce nebylo daleko. ()

ondrach 

všechny recenze uživatele

Typický americký rodinný film - nejdříve vše ok, pak nastane komplikace, která se s trochou smůli vyřeší, pak velká komplikace a zklamání některých osob, pak přijdou kecy u kterých mají jako diváci brečet a pak je šťastný konec. Přesně toto jsem očekával již před shlédnutím a potvrdilo se, avšak poměrně dost vtipných scén, které nejsou až zas tak trapné to kompenzovalo, takže 3 hvězdy. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Nevyhnutné pokračovanie filmu "Are We There Yet" je taktiež oficiálnym remakom komédie "Mr. Blandings Builds His Dream House" (1948) - kompletne s logom RKO RadioPictures, ale Ice Cube nie je Cary Grant a scenár je úplne nevzrušivý. Premisa je rovnaká , ale nekonečné nezábavné gagy Vás nútia pozerať na hodinky a klásť si otázku: Už bude koniec? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Film byl poslán do kin pod názvem „Needs Work“. (Pumiiix)
  • Elektrikář v čase 30:00 odjíždí Ladou 2104 kombi. (DexMASTER094)
  • Nickova hláška: "Neumím karate, ale ovládám ka-razay!" (I don't know karate, but I know ka-razay!) je ve skutečnosti část textu Jamese Browna z písničky "The Payback", která vyšla v roce 1974 na stejnojmenném albu. (HappySmile)

Reklama

Reklama