foto

Alex Dee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Don't Hang Up
2015 Art Ache
2006 Zvedá se vítr
2005 Stoned

TV seriály

2013 Man Down (TV seriál)
2008 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt staré posluhovačky (S11E01)
2007 MI5 (TV seriál)
Epizoda 5 (S06E05)
Epizoda 4 (S06E04)
2005 Komparz (TV seriál)
Love Soup (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)

Dokumentární

2017 Hitlerův kruh zla (TV seriál)
2014 Vzestup a pád NSDAP (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky