Reklama

Reklama

Don't Hang Up

  • USA Don't Hang Up
Trailer

Obsahy(1)

Mladíci Sam (Gregg Sulkin) a Brady (Garrett Clayton) sa radi zabávajú tým, že si cez telefón kruto uťahujú z ľudí zo svojho okolia. Počínanie si nahrávajú na kameru a zverejňujú na internete. Jedného dňa však natrafia na tajomného cudzinca, ktorý proti ním vytiahne ich vlastné zbrane a rozpúta s nimi desivú hru s fatálnymi následkami. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Na začátku to vypadalo jako teen blbost plná trapnejch dialogů, ale pak se ukázalo, že pranky se občas nevyplácí.. pranky jsou jednim z ,,fenoménů" dnešní moderní doby a tady bylo skvěle předvedeno co se může stát, když na ty pranky někdo nemá náladu.. po příchodu tajemnýho cizince na scénu se to fakt rozjelo a karta se obrátila aneb všeho s mírou.. slabších pět, ale je to určitě jeden z těch lepších hororů/thrillerů za poslední dva roky.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kdo druhým jámu kopá... Tak dlouho chodili Sam, Brady a Jeff se džbánem pro vodu, až nedošli na pivo, protože ucho se jim utrhlo. Prokleté mobily, sociální sítě a počítače vůbec jsou příčinou neštěstí, které dopadne na trojici klacků bavících se na úkor druhých. Tak jistě, inspirací byla zřejmě celá řada - SAW počínaje a Vřískotem konče, což ovšem vůbe nevadí. Dokonce nevadilo ani kuklení (tj. převlékání kabátů), kdy sice divák tuší, jak se věci správně mají, ale dá se uvěřit, že vyděšený a psychicky rozhozený mladík ne. Zoufalé pobíhání po domě, vypínání a zapínání proudu, vyzvánění, šílená videa a stříkající krev. Žádné veledílo, jen sympatická naháněčka, která utekla, než bys řekl: Peyton Grey, zdrhej!...pozdě. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Máme tu třetí titul z řady Don't. A musím říct, že tento kousek připomínající spoustu nedávných snímků o cyberbullyingu byl z nich nejslabší. Ústředním postavám v podání těch dvou supermodelů bych dala ránu. Příběh se sice příjemně rozjede, ale není to nic extra nového, všechny tyto náměty už jsme viděli jinde. Atmosféra je postupem času pěkně hustá, ale úplně mě to nepohltilo. Pointa je pak taková prachbídná a pro hororového fanouška absolutní rutina. Nic, co si budu pamatovat déle než měsíc. Plusové body přidávám za super stopáž. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Z pomalu bobtnající řady hororů/thrillerů, v nichž někdo nebo něco terorizuje pomocí moderních technologií prostoduché adolescenty, je tenhle kousek určitě mezi těmi lepšími. Ale prvních zhruba 15 minut jsem si teda myslel, že to neklapne - protože hlavní dva hrdinové jsou opravdu kokoti non plus ultra. Jejich bezstarostného kriplování je naštěstí brzo konec a mysteriózní muž na druhém konci telefonu jim pěkně zatopí. Film je pěkně natočený, má spád a ačkoli začíná velmi teenagersky, nepůsobí ve výsledku ani nijak vyměkle. Dějové zákruty a zvraty bohužel upomínají na řadu jiných filmů a nedočkáme se tak ničeho opravdu překvapujícího (závěrečné vypointování exstuje, ale je zcela banální a průhledné, takže jako kdyby neexistovalo), ale vzhledem k tomu, že snímek připlul úplně pod radarem, nestačilo mě to díky nulovým vstupním očekáváním ani výrazněji rozmrzet. Kvůli zmíněnému to pro mě není žádná velká pecka, na kterou bych měl vzpomínat, ale jako řemeslně fajnově zvládnutá nenáročná žánrovka to poslouží s přehledem. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Stupidní thriller plný diletantství ze všech možných stran a úhlů, který perfektně vystihuje jedna konkrétní scéna. V ní drsný teenager vypraví kůl historku a má u toho nasazenou kšiltovku, střih, pohled z jiného úhlu na stejnou scénu a kšiltovka je nasazena obráceně. Pokud si amatérští tvůrci nedokážou uhlídat na place tuto elementární prkotinu a nezaznamenají to ani v postprodukci, těžko od nich očekávat nadprůměrný zážitek při vylíčení "děsivého" řádění nejlepšího masového vraha v historii lidstva, který pokud by byl IT technik, správce telekomunikací, zaměstnanec NSA, elektrikář a člen Navy SEALs se speciálním výcvikem na nepozorované plížení za nábytkem tři metry od obyvatelů domu, pak by ten film dával alespoň 10% smysl. Výkony (ne)herců jsou ubohé i na laťku teen hororů, především hlavní "herecké" duo je přímo úděsné a působí dojmem, že přišlo rovnou z castingu na gay porno, protože dokáže přesvědčivě zahrát jen vzdychání (strachy) a vlastní plácání se přes prdel. Jestli se tohle může dnes vydávat za novou generaci nastupujících herců, kteří začínají obvykle v podobných shitech pro teenagery, Marlon Brando rotuje v hrobě a Bobík De Niro se do něj předčasně chystá. Lekačkám se člověk akorát vysměje díky jejich nefunkčnosti a nad logikou děje zlomí hůl po deseti minutách. Celé je to impotentní a napínavé asi jako čumění z okna na pole pšenice za tmy a neskutečně dramatický závěr je pak odhadnutelný jak příští číslo Blesku. Vysloveně ztráta času s filmem, který nebyl originální ani před deseti lety. 20 % ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Film, ktorý beží v pozadí v TV počas prvej polovice filmu je krátkometrážny film Red Balloon (2010) režisérskeho dua tohto filmu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama