foto

Kenny O'Morrison

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Bleskový Jack
1993 Samotář v Seattlu
1988 Blázinec
1973 Přátelé Eddieho Coylea
1958 Mugger, The
1950 The Golden Gloves Story
1949 Never Fear
Podvod
Pozdě na slzy
The Threat
1948 Footlight Rhythm
Saigon
Tropical Masquerade
1947 Dear Ruth

TV seriály

1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Osamělá holubice (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1957 Captain David Grief (TV seriál)
1955 I Spy (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1950 Charlie Wild, Private Detective (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1951 Frontiers of Faith (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace