foto

Jóhann Sigurðarson

  • nar. 21.4.1956 (63 let)
    Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Žena na válečné stezce
2014 Léto na Islandu (TV film)
Zápal pro hru
2011 Rokland
Vulkán
2010 Babička Gógó
Říše léta
2009 Hringfarar (TV film)
2008 Heiðin
Svatba za bílé noci
2007 Skröltormar
Veðramót
2004 Chladné světlo
2002 Ferðin
2000 S milenkou mé matky
1998 Sporlaust
1997 Perlur og svín
1995 Benjamín holubice
Slzy z kamene
Í draumi sérhvers manns
1991 Děti přírody
1986 Eins og skepnan deyr
1983 Húsið
1980 Óðal feðranna

TV seriály

2016 V pasti (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2011 Heimsendir (TV seriál)
Tími nornarinnar (TV seriál)
2009 Réttur (TV seriál)
Útes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace