foto

Arnar Jónsson

  • nar. 21.1.1943 (76 let)
    Akureyri, Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eden
2018 Ólgusjór
2017 Bokeh
2015 Fúsi
2009 Bjarnfreðarson
2007 Země ledních medvědů
2003 Njálssaga (TV film)
2001 Smích racků
1998 Dansinn
1997 Maria
1992 Karlakórinn Hekla
Ævintýri a Norðurslóðum
1984 Atómstöðin
Gullsandur
1983 Á hjara veraldar
1981 Psanec: Sága o Gislim
1974 Áramótaskaup (TV film)

TV seriály

2018 Flateyjargátan (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2016 V pasti (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Případ (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (8)
2009 Fangavaktin (TV seriál)
2007 Næturvaktin (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky