foto

Júki Izumisawa

  • nar. 11.6.1993 (27 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kjó kara ore wa!! Gekidžóban
2019 Ičigo no uta
Masquerade Hotel
Narenai futari
2017 Kimi to 100 kaime no koi
Survival Family
2016 Himicu: Top Secret
Senkan Musaši (TV film)
2015 Suguru hi no jamaneko
2014 Tokijský klan
Čónórjoku kenkjúbu no sannin
2011 Akai Yubi - Shinzanmono Kaga Kyouichiro Futatabi! (TV film)
2009 Yoru no Kuchibue
2005 "Seishun no mon: Chikuhô hen"

TV seriály

2019 Good Wife (TV seriál)
Kazoku no uragiri (E01)
Wataši, teidži de kaerimasu (TV seriál)
Wataši, teidži de kaerimasu (TV seriál)
Šónen Toradžiró (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Kioku (TV seriál)
2017 Hijokko (TV seriál)
2015 Hanamoju (TV seriál)
Omotesandó kókó gaššóbu! (TV seriál)
Uroborosu: keisacu o sabaku wa ware ni ari (TV seriál)
Čanpon tabeta ka (TV seriál)
2014 Koibumi Biyori (TV seriál)
Long Goodbye (TV seriál)
Tôkyô ga senjô ni natta hi (TV seriál)
2013 Mačiiša Jumbo!! (TV seriál)
2012 Džikken keidži Totori (TV seriál)
Hacukoi (TV seriál)
2010 Moteki (TV seriál)
2007 Ai no uta! (TV seriál)
Juken no kamisama (TV seriál)
Sunadokei (TV seriál)
2006 Bjakujakó (TV seriál)
Sono 5fun mae (TV seriál)
Teppan shôjo akane!! (TV seriál)
2005 Brother Beat (TV seriál)
2004 Home Drama (TV seriál)
2003 Koibumi (TV seriál)
2001 Hikon kazoku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky