Reklama

Reklama

Láska v temných vodách

  • Japonsko Kureiji Kuruzu (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Na výletní lodi v Egejském moři dojde k záhadné vraždě. Vyšetřování se ujme komorník s jednou cestující, mezi kterými to začne jiskřit, a na palubě propukne pěkný zmatek. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Priemerný japonský film, ktorý mixuje romkom s mysterióznou detektívkou na ázijsky spôsob. Škoda za nevyrovnanú dynamiku príbehu a za ten runtime, ktorý zbytočne prekračuje 120 minút.  P.S.: Tá loď je monštrum. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Nepříliš komediální a romantické. Řešení případu vraždy, asi ne vhodné dětem. Trochu zvláštní, mě se to moc nelíbilo. ()

Reklama

Paolina.Proc 

všechny recenze uživatele

Taková jakoby Agatha Christie po Japonsku, mně to bavilo tím, že je to jiné, nenudila jsem se ani chvíli, bylo to trochu jako na divadle, záběry lodi na moři moc krásné 🙂 ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouhý, nudný, přehrávaný a místy až trapný, spíš než vtipný. Nepousmála jsem se teda ani jednou. První hodina mě vůbec nebavila, druhá byla o něco lepší, ale pořád slabota, čekala jsem víc. Z postav mě nezaujal nikdo, romantická linka taky nefunguje a vyšetřování vraždy je dost ubohý. Příště se asi Japonsku radši vyhnu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, toto bola nehorázna zlátanina. Spočiatku to bolo síce zaujímavé a celkom dosť som si od toho sľuboval, ale to by asi muselo zostať v tej romanticko-dramatickej rovine. Nechápem, načo tam bolo dobré ešte vtláčať nejakú trámu detektívnu zápletku s akože mystery-thriller atmosférou. Takže napokon z toho vznikol taký hybrid, že to bolo úplne nekonzistentné a zmenilo sa to na totálny bezduchý mišung. Nuž, niekedy je menej viac. Dávam 1* za pekný vizuál a nádejný úvod. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama