foto

Tomáš Drápela

  • nar. 30.1.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pes baskervillský (divadelní záznam)
Z pekla do pekla (studentský film)
2016 Kreutzerova sonáta (divadelní záznam)
2012 Jak se vám líbí (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Šestý smysl (S02E53)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Dárek (S02E33)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Bestie (S01E10)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Velká deziluze (S02E06)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Všechno přebolí (S03E37)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky