foto

Achim Strietzel

  • nar. 9.10.1926
    Berlín, Berlin, Německá říše
  • zem. 27.11.1989 (63 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Manfred Krug: Krumme Touren (TV film)
1983 Das Traumschiff - Damenbesuch/Karl und Anna/Liebe durch zwei (TV film)
1981 Kaktus ist kein Lutschbonbon, Ein
1980 Zärtlich, aber frech wie Oskar
1979 Noch 'ne Oper (TV film)
1975 Proměna (TV film)
Ztracená čest Kateřiny Blumové
1974 Hochzeitsnacht im Paradies (TV film)
1972 Laß jucken, Kumpel!
Plonk (TV film)
1971 Der Herr Schmidt - Ein deutsches Spektakel mit Polizei und Musik (TV film)
Die Frau ohne Kuß (TV film)
1970 Der tägliche Rummel (TV film)
Die Herren mit der weissen Weste
1969 Charley's Onkel
Der Komödienstadel - Witwen (divadelní záznam)
Hunderttausend Taler (TV film)
1968 Die Lümmel von der ersten Bank II – Zum Teufel mit der Penne
1966 Bucklige von Soho, Der
Ein Mädchen von heute (TV film)
Wie lernt man Reisen? (TV film)
1963 Die Rache des Jebal Deeks (TV film)
1962 Das Leben beginnt um acht
Genosse Münchhausen
1961 Auf Wiedersehen
Die italienische Reise von Johann Wolfgang von Goethe (TV film)
1960 Wir Kellerkinder
1959 Herbert Engelmann (TV film)
1958 Solang' noch untern Linden
Stahlnetz - Bankraub in Köln (TV film)
1957 Siebenmal in der Woche
1954 Von der Hasenpfote zum Finckenpfeffer (TV film)

TV seriály

1986 Der Eugen (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1983 Ein kurzes Leben lang (TV seriál)
Geschwister Oppermann, Die (TV seriál)
1982 Ein Abend mit Georg Thomalla (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Kumpel mit Chauffeur (TV seriál)
Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
Ein verrücktes Paar (TV seriál)
1975 Bitte keine Polizei (TV seriál)
Schaurige Geschichten (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1964 Krimi-Quiz - Amateure als Kriminalisten (TV seriál)
1961 Macky Pancake (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
Wissen Sie es besser?! (TV pořad)
1975 Berlin grüsst Bern (TV pořad)
Wie behandle ich meinen Chef? (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1970 Glücksspirale (TV pořad)
1965 Die Rudi Carrell Show (TV pořad)
1957 Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky