foto

Nino Korda

  • nar. 2.10.1927
    Worblingen, Německá říše
  • zem. 2013
    Buchloe, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Případy profesora Capellariho: Klidné vody jezera (TV film)
1996 Drei in fremden Kissen (TV film)
1995 Dicke Freunde (TV film)
1990 Oheň, led a dynamit
1987 Gelächter des Suppenhuhns, Das (TV film)
1986 Wie treu ist Nik?
1984 Frau ohne Körper und der Projektionist, Die
1981 Ach, milý Harry !
Heute spielen wir den Boß
Lola
1979 Die Farbe des Himmels (TV film)
1977 Vertreibung aus dem Paradies, Die
1976 Sousto pro satana
1975 Meine Schwester und ich (TV film)
Streng geheim (TV film)
1974 Tatort - Playback oder die Show geht weiter (TV film)
1973 Du stirbst nicht allein - Ein deutscher Kriegspfarrer in Paris (TV film)
1972 Das Geheimnis der alten Mamsell (TV film)
La dama rossa uccide sette volte
Mädchen mit der heißen Masche, Das
1971 Annemarie Lesser (TV film)
Hochzeitsreise (TV film)
Josefina Mutzenbacher 2
Kommissar X jagt die roten Tiger
Tatort - Kressin stoppt den Nordexpress (TV film)
1970 Josefína Mutzenbacher
1969 10 meraviglie dell'amore, Le
Husch, husch ins Körbchen
Mann mit dem goldenen Pinsel, Der
1968 Bengelchen liebt kreuz und quer
Nächste Herr, dieselbe Dame, Der
Sünde mit Rabatt
1967 Carmen, Baby
Der Tag, an dem die Kinder verschwanden (TV film)
Pechvogel - Ein Spectaculum für große und kleine Leute (TV film)
1966 Finden Sie Livingstone! - Die Suche nach dem verschollenen Forscher und Missionar (TV film)
Judith (TV film)
Kriminalmuseum - Der Koffer (TV film)
Rivonia-Prozeß, Der (TV film)
1965 Judith (TV film)
1964 Die Verbrecher (TV film)
Zeit der Schuldlosen, Die
1963 Jahre danach (TV film)
1957 Eintagsfliege, Die
1925 Das Geheimnis der alten Mamsell

TV seriály

1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
Regina auf den Stufen (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
Peter Steiners Theaterstadl (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Schöne Ferien (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Kontakt bitte... (TV seriál)
1979 Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Kette, Die (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Sergeant Berry (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
Sechs unter Millionen (TV seriál)
1972 Privatdetektiv Frank Kross (TV seriál)
1970 Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Stewardessen (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
Raumpatrouille - Die phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion (TV seriál)
1965 Alarm in den Bergen (TV seriál)
Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
Gewagtes Spiel (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Interpol (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky