foto

Mimi Lempicka

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Chien
Na shledanou tam nahoře
2015 Panelový svět
2014 Moje léto v Provence
2012 Sexuální kroniky současné francouzské rodiny
2011 American Translation
Bouquet final (TV film)
La mauvaise rencontre (TV film)
2010 Ni reprise, ni échangée (TV film)
2009 Hezounci
Mourir d'aimer (TV film)
2007 Martin Paris (TV film)
Mezi nepřáteli
Trois amis
Trois contes merveilleux (TV film)
2006 Chacun sa nuit
2005 Velký vezír
2004 Prokletí bohů
2003 Les parents terribles (TV film)
Otec a synové
2002 Blanche - královna zbojníků
2001 Blažené bytosti
Taková láska
Un ange
2000 Harrisonovy květy
To je mé tělo
1999 Je veux tout
Milenci
1997 Amour et confusions
Quatre garçons pleins d'avenir
Tonka
1996 Chromozómy XY
Les victimes
Tašunga
1995 Sale gosse
1994 Devět měsíců
Voleur et la menteuse, Le
Éclats de famille (TV film)
1993 Svišti
Tout ça... pour ça!
1992 Krásný příběh
1991 Jesuit Joe
Pour Sacha
1990 Brutální Nikita
1989 Moitié-moitié
1988 Magická hlubina

TV seriály

2016 Marseille (TV seriál)
La Lutte Finale (S01E08)
A voté (S01E07)
Liberté, Egalité, sans Pitié (S01E06)
další epizody (8)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2007 Collection Fred Vargas (TV seriál)
Hôpital, L' (TV seriál)
2005 Prokletí králové (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)

Dokumentární

2013 La malédiction d'Edgar (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace