Reklama

Reklama

Bez přestání

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Zkorumpovaný policajt při zametání stop po nehodě zajde až do extrému. Kvůli výhrůžkám od záhadného svědka se mu pak ale začne rozpadat život pod rukama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Korejský originál neznám, takže nedokážu porovnat, ale podobný film bych si představoval ve zběsilém, místy klipovitém tempu. Jenže tempo film nemá. A nemá ani akci. Jen něco, co se k ní trochu blíží. Jediné, čím se film může pochlubit, je celkme kvalitní obsazení, relativně slušná technická stránka a jedna zábavná scéna, vek které se hlavní hrdina snaží ukrýt mrtvolu. To mě rozesmálo, byť si nejsem jist, jestli to byl filmařský záměr. Ale to je sakra málo. 30% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Kdyby to natočili u nás, tak bych tomu fakt asi dal méně. Francouzi dokáží z obyčejné všední zápletky vymačkat maximum. Ve výsledku vás tak čeká docela fajn podívaná, kterou si sice znovu nepustíte, ale během té hodinky a půl dokáže zabavit. Trochu mě mrzí, že Bez přestání nevsadilo na větší porci akce. Na druhou stranu o napětí není nouze, snímek ve svých jednotlivých dílčích momentech přichází dokonce i s komediálními prvky. Herec ztvárňující hlavního hrdinu mi nikterak nevadil, ano, mohli obsadit někoho výraznějšího, ale během té kratší stopáže jsem si docela zvykl. Sázka na Abkariana coby záporáka rozhodně vyšla tvůrcům na jedničku. V druhé půlce jsem čekal nějaké zásadnější příběhové zvraty, které se bohužel nedostavily. I tak jsem si ale Sleepless užil a mohu doporučit. Za mě dávám 6,5/10 ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Zápletka banálna, tvorcovia sa však snažia udržať ilúziu komplexnejšieho príbehu. Prvá polovica zvládnutá pomerne dobre, druhá však už nevie tak prekvapiť (až na jeden moment nevie už vybalansovať diváka z jeho komfortnej zóny). Franck Gastambide je vo svojej roli viac-menej v pohode. Vo svojom žánru taká malá jednohubka. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Francouzský remake jihokorejského thrilleru ´Až na doraz´ (2014) natočený pro Netflix. To se také Netflixu nechce kupovat práva pro užití díla a místo toho si raději nechá natočit snímek vlastní, byť s francouzskou produkcí? On ten film je v podstatě jak přes kopírák. Jen jiné místo, jiní představitelé a v určitých detailech jen drobné změny. Tak co s tím? Nelze jinak, než učinit stejně i s komentářem. Kriminálního detektiva začne někdo vydírat, kdo viděl, jak zakrývá mrtvého muže, kterého neomaleně porazí autem. Hra kočky s myší, která hodně ztrácí na své intenzitě a napětí. Sice si to svým způsobem drží plynulost, ale moment překvapení ve zvratech se nějak podivně vytrácí. Onen vyděrač je prozrazen vcelku brzy, aniž by se s tím nějak dál výrazně pracovalo. Dramatizace je tak spíše lehčího kalibru, čímž v podstatě ztrácí divácký zájem. Pokud byl původní snímek stylový a ve svém žánru zásadový v hloubce příběhu, soucitu a přesvědčení, tady ten děj jen ve své nevýraznosti uplyne a všem to může být zcela fuk. Snímek je nenáročný, spíše odpočinkový, bez nutnosti nad tím přemýšlet. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Francúzi to natočili ako prví a až potom Japonci, ale ja som to videl v opačnom garde. Smutné na tom je, že v deji ani v jednotlivých scénach neurobili nejaké prevratné zmeny. V podstate to bolo úplne totožné až na pár detailov. A to som sa neskôr dočítal, že presne to isté, dokonca už v roku 2014, natočili Kórejci. Fakt je nutné natočiť za 9 rokov ten istý film trikrát? No, ja som videl iba frantíkov a japončíkov a teda budem porovnávať ich. V prvom rade je tu výrazný rozdiel po hereckej stránke. Tu sa normálne, že aj hralo, na rozdiel od snímku Hard days. Scény, ktoré mali byť na mierne odľahčenie nevyzneli vôbec trápne, čo sa teda Japoncom rozhodne stalo. Boli iba proste ľahšie, ale len okrajovo úsmevné, no rozhodne nie vtipné, či dokonca trápne. Už len tieto fakty zaručujú, že musím hodnotiť aspoň o hviezdu vyššie. Policajti mi v niektorých scénach prišli ako retardovaní. Ale je možné, že takí sú aj v skutočnosti 😁. Inak, kto nevidel žiadnu z verzií, tak ho príbeh môže celkom zaujať, má určite čo do seba a ak môžem odporučiť z tých dvoch videných, vyberte si francúzsku. Výsluch v práčovni bol originálny. Fajné to bolo. “Svet sa ľudskej morálke smeje. Poctiví umierajú navzdory svojej poctivosti. A zlí prežívajú, pretože sú zlí. Škoda, ale overiteľné.” ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama