foto

Dominique Brenguier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Surveillance (TV film)
2006 C'est beau une ville la nuit
Des fleurs pour Algernon (TV film)
Sartre, věk vášní (TV film)
2004 Fuite de Monsieur Monde, La (TV film)
Nos vies rêvées (TV film)
2003 Le Cerf-volant
2002 Total Kheops
2001 Thérèse et Léon (TV film)
2000 Voltairova chyba
1999 Les Coquelicots sont revenus (TV film)
1998 Femme de l'italien, La
1997 Le Dernier été (TV film)
1995 Comment épouser un héritage? (TV film)
The House That Mary Bought (TV film)
1994 Marie s'en va t-en guerre (TV film)
1993 Le Don (TV film)
1992 Adeus Princesa
La Révolte des enfants
1991 Rodinný expres
1990 Mister Frost
1989 Bar Tango (TV film)
1988 Pošlete housle
Retour à la boulangerie
1987 Eden 2
Pension, La
1986 Bleu comme l'enfer
1984 Ave Maria
Rebelote
1981 Dívka z Lotrinska

TV seriály

2014 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Chute libre - Partie 2 (S09E08)
Chute libre - Partie 1 (S09E07)
Le rat et la danseuse (S09E06)
další epizody (8)
2013 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Double jeu (S08E12)
La Menace (S08E11)
Mauvaise foi (S08E10)
další epizody (10)
2012 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Coup de feu (S07E08)
Taxi de nuit (S07E07)
Toile de maître (S07E06)
další epizody (8)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
Sans relâche (S03E04)
Le plus beau jour de sa vie (S03E03)
2010 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Temps mort (S06E10)
Fou d'amour (S06E09)
Sur le vif (S06E08)
další epizody (9)
2009 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Sous pression (S05E16)
Retraite anticipée (S05E15)
Explosif (S05E14)
další epizody (15)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Bonnes manières (S04E16)
A l'ombre du paradis (S04E15)
Cercueil volant (S04E13)
další epizody (11)
2007 Un flic (TV seriál)
2006 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Rencontres (S02E01)
2003 Franck Keller (TV seriál)
Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
1996 Cizinci (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
Verdriet van België, Het (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Bluesbreaker

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Bluesbreaker

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace