foto

Jan Bartes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Prezident Blaník

TV seriály

2020 Republika Blaník (TV seriál)
Made in China (E08)
2018 Světlu vstříc (TV seriál)
Růženka (E11)
Babička (E10)
Boží ruka (E08)
2017 Kancelář Blaník (TV seriál)
Disident Klaus (S05E08)
2016 Kancelář Blaník (TV seriál)
Sluníčkáři (S04E11)
Tajemný V. H. (S04E04)
2015 Kancelář Blaník (TV seriál)
Ráj hobbistů (S03E15)
Motorkářská amnestie (S03E12)
Cykloblanka (S03E06)
další epizody (4)
2014 Kancelář Blaník (TV seriál)
Demokrat Miroslav (S02E05)
Sankce (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky