Reklama

Reklama

Kancelář Blaník

(seriál)
Trailer
Česko, (2014–2018), 10 h 11 min (Minutáž: 4–11 min)

Hudba:

Midi Lidi

Hrají:

Marek Daniel, Halka Jeřábek Třešňáková, Michal Dalecký, Sandra Nováková, Tomáš Matonoha, Ivana Chýlková, Jan Hřebejk, Ladislav Hampl, Vlastimil Třešňák (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Politický sitkom režiséra Marka Najbrta humorně reflektuje dění na české politické scéně. Hlavní hrdina, majitel PR a lobbingové agentury Blaník, se s každým zná a snaží se tak trochu řídit svět. Politická satira, kterou si oblíbí především fanoušci britského humoru a seriálů tamní produkce. Humorné glosy doplňuje Tonda Blaníka i na twitteru. (StreamCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

DarthFailord 

všechny recenze uživatele

Tohle ja naprostá pecka. Tvrdá, trefná, bez servítek. Snad každá kauza prošla touhle kanceláří. Dokonale vykreslený lobbistův život. Kolikrát člověk neví jestli se smát, brečet, nebo jen zůstat zítat s otevřenou pusou. Na české internetové scéně asi nejlepší internetový seriál. Vyšehrad se tomu dost přibližuje, ale Blaník je prostě Blaník...90% ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Objevil jsem až před pár dny, ale odkoukal jsem to celé během pár dní, protože je to jedním slovem pecka! Je to totální sranda která vychází opravdu z reality a to je na tom na druhou stranu hodně děsivé... Epizody jsou krátké, ale to je naopak výborné, děj utíká velice rychle, není místo na prázdné scény. K tomu všemu opravdu dynamická kamera (která mi extrémně neposedným chováním mimochodem strašně připomněla kameru ze seriálu Battlestar Galactica). Za mě prostě špička! ()

Reklama

gombarix 

všechny recenze uživatele

Něco takového tady už dlouho zatraceně chybělo a je příznačné, že "kamenné" televize nám to už nabídnout nedokážou. Je fascinující a svým způsobem děsivé, že Tonda Blaník je paradoxně tak okouzlující figura, že bez ohledu na to, jaký by to měl být vlastně bezskrupulózní hajzl, člověk mu nakonec fandí a těší se, "co zase vymyslí". Mnoho dílů je ozdobeno vděčnými camey známých osobností, které svou skladbou dokreslují nevyslovený, ale celkem patrný politický postoj autorů, takže seriál asi každému stejně vonět nebude, zejména ne alergikům na kávu a sluníčko. Často ostouzená epileptická kamera mě nepobuřovala, ale "amatérská" (zvláště v sepětí se zcela moderní a profi hudbou) není tedy ani zdánlivě - to by výsledek rozhodně neměl takový drajv. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

5* už pár let občas sleduju tento streamový satiristický pořad, který trefně a vtipně (i když pro někoho už nevybíravým způsobem) paroduje kauzy, kterých je pořád dost a dost ... bohužel. Není vždy dokonalý, ale za to, že něco podobného v dnešní době existuje si nakonec plný počet lobbista Tonda Blaník zaslouží [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate asi to nejlepsi, co kdy bylo na Streamu k videni. Daniel je naprosto genialni arogantni kreten, kterej by si moh podat ruku treba s McBridem. Dej samozrejme sazi na to, ze znate politickou situaci, vzhledem k tomu, ze me nechava naprosto v klidu, spousta vtipku mi unikla, ale vzhledem k tomu, ze je tu casto spis takovej buranskej, extremne sprostej humor, kazdej si tu neco najde. Je to serial, takze samozrejme ne kazdej dil je tak uzasnej, zalezi to samozrejme taky na parodovanejch politickejch tematech, ale zasmat se da u kazdyho dilu, navic nektery hlasky jsou fakt genialni. S pozdejsima seriema, kdy uz se krapet odstoupilo od systemu v kancelari resime nejakou situaci a je tu snaha o rozvijeni nejakyho pribehu, kterej prostupuje celou serii, tak jde zabavnost lehce dolu, ale i tak je to takova kazdotydenni jistota. Lepsi 4*. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (24)

  • V epizodě je vidět nesrovnalost s kalendářem. Děj se má odehrávat v lednu. Když Tonda (Marek Daniel) příjde do kanceláře, je vidět kalendář správně nastavený na leden. Poté co Tonda vykoná potřebu je však ze záhadného důvodu přetočen na únor. (Ulmos)
  • Písnička, která hraje ke konci epizody, je „Y.M.C.A“ od Village People. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje ke konci epizody, je „Raindrops Keep Fallin' On My Head“ od B. J. Thomas. (Duoscop)

Související novinky

26. Český lev – výsledky

26. Český lev – výsledky

23.03.2019

Letošní 26. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer plný největších hvězd českého filmu moderoval herec Václav Kopta, a to poprvé pod… (více)

23. Český lev - výsledky

23. Český lev - výsledky

05.03.2016

Filmovým králem Českých lvů za rok 2015 se stává film Kobry a užovky. Film si přímo z vyhlašování ocenění odnesl šest sošek Českých lvů. Za nejlepší film si cenu převzali producenti Jan Prušinovský a… (více)

Reklama

Reklama