foto

Philippe Lecocq

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Mon frère bien-aimé (TV film)
2015 La boule noire (TV film)
2013 Železné schodiště (TV film)
2009 Commis d'office
Jusqu'à l'enfer (TV film)
2007 Gangsteři
Poslední gang
2006 Le procès de Bobigny (TV film)
2004 Au secours, j'ai 30 ans !
2003 Krásná Valentina (TV film)
2001 Je chanterai pour toi
Les déracinés (TV film)
2000 Canne de mon père, La (TV film)
Passeurs de rêves
1998 Chez ma tante (TV film)
1992 Et demain... Hollywood

TV seriály

2014 Profil zločinu (TV seriál)
Matrjoška (S05E02)
Jeden za všechny (S05E01)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Vyjít ze stínu (S04E12)
V záři reflektorů (S04E11)
Před promlčením (S04E07)
další epizody (8)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
Insoupçonnable - Partie 2 (S03E12)
Insoupçonnable - Partie 1 (S03E11)
Captive (S03E10)
další epizody (12)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
L'âge sombre (S02E09)
Lame de fond (S02E08)
Renaissance (S02E07)
další epizody (9)
2009 Profil zločinu (TV seriál)
Derrière le masque (S01E06)
Quelqu'un de bien (S01E05)
Paradis perdu (S01E04)
další epizody (6)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)

Dokumentární

2008 Le Monde selon Stiglitz (TV film)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2007 On the Rhumba River

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace