foto

Jana Koškina

  • nar. 22.4.1990 (29 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Žara
2017 Naparnik
Odnoklassnicy: Novyj povorot
2016 Istočnik
Odnoklassnicy
Vrač
2015 Barmen
2013 Ljubov na četyrjoch kolesach (TV film)

TV seriály

2019 Bednaja děvočka (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
Zvonitě DiKaprio! (TV seriál)
2017 Dinozavr (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
ČOP (TV seriál)
2014 Tělochranitěl (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
Vtoroj šans (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Sladkaja žizň (S03E10)
Dikij (TV seriál)
Prizračnyje gonščiki (S04E02)
Ment v zakoně (TV seriál)
Vremja sobirať kamni (S08E02)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Nagrady (S05E02)
2013 Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Moloďožka (TV seriál)
Studija 17 (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
2012 Bezdna (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Intěresnoje kino (S02E01)
2011 Svetofor (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Slovo ženščině (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vstreča v kino (S11E07)
2000 OBŽ (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky