foto

Aljona Konstantinova

  • nar. 4.10.1990 (29 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zvjozdnyj razum
2018 Involjucija
2016 Pomňu - ně pomňu!
Unesená v Istanbulu
2014 Pravo na ljubov
2013 Privyčka rasstavaťsja
2012 Pozdňaja ljubov (TV film)
2011 Jolki 2

TV seriály

2019 Bednaja děvočka (TV seriál)
2018 Každomu svojo (TV seriál)
Sinička 2 (TV seriál)
2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2014 Palač (TV seriál)
2012 Obratnaja storona Luny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky