foto

Adrienne Lovette

  • nar. 2.10.1982 (37 let)
    San Juan, Portoriko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hidden Daylight
2015 When I'm with You
2014 Subways
2013 Sunlight Jr.

TV seriály

2019 Fosse/Verdon (TV seriál)
2017 Crashing (TV seriál)
Julie (S01E07)
Hříšnice (TV seriál)
Part II (S01E02)
Part I (S01E01)
Paní ministryně (TV seriál)
Shutdown (S04E04)
2015 Mistr amatér (TV seriál)
Staří lidé (S01E08)
Mr. Robot (TV seriál)
2014 Gotham (TV seriál)
2013 It Could Be Worse (TV seriál)
2001 Taina (TV seriál)

Dokumentární

2014 Záhady hradů (TV seriál)

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 When I'm with You

Režijní filmografie

Filmy

2016 Hidden Daylight

Host

TV pořady

2013 Deadline: Vyšetřování s Tamron Hallovou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky