foto

Murray Golden

  • nar. 24.10.1912
    New York City, New York, USA
  • zem. 5.8.1991 (78 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1976 Tabitha (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
1973 Sigmund and the Sea Monsters (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Chicago Teddy Bears, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Rekviem za Metuzaléma (S03E21)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
Rango (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace