foto

Rudolph Walker

  • nar. 28.9.1939 (79 let)
    Trinidad, Trinidad a Tobago
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 EastEnders: Christmas Party (TV film)
2002 Ali G Indahouse - Film
1999 Dockers (TV film)
1997 House of Angelo, The
1993 Bhaji na pláži
1991 For the Greater Good (TV film)
Král Ralph
Pirát Prince (TV film)
Rozsudek smrti
Smack and Thistle (TV film)
1982 Spaghetti House
1979 Last Giraffe, The (TV film)
1974 Man About the House
1973 Warm December, A
1971 All the Right Noises
Girl Stroke Boy
Last of the Powerseekers, The (TV film)
Rillington Place č.10
Say Hello to Yesterday

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1996 Tenká modrá linie (TV seriál)
Netvor se zelenýma očima (S02E07)
Vztek na silnicích (S02E06)
Tak do nich, Modrá četo (S02E05)
další epizody (7)
1995 Tenká modrá linie (TV seriál)
Duch Vánoc (S01E07)
Dnešní mládež (S01E06)
Noční můra (S01E05)
další epizody (7)
Štěnice (TV seriál)
1994 All New Alexei Sayle Show, The (TV seriál)
Scarlett (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1990 Mr. Bean (TV seriál)
Pan Bean (E01)
1989 4 Play (TV seriál)
Bodger and Badger (TV seriál)
Rules of Engagement (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lenny Henry Tonite (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 The Fosters (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
1970 Oh in Colour (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Dokumentární

2006 Another Audience with Shirley Bassey (koncert)

TV pořady

1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace