foto

Bob Goody

  • nar. 16.4.1951 (69 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 23 Walks
2018 Ať to slyší i mimozemšťani
2017 A Change in the Weather
2016 Jennifer, poslední drakobijec (TV film)
2015 Jablečné víno s Rozárkou (TV film)
2014 Mr. Turner
2013 Back to the Garden
2012 Late September
2011 The Great Ghost Rescue
2006 Pán zlodějů
1999 Lighthouse
1997 Pidilidi
1990 Oheň, led a dynamit
1989 Stone Age, The (TV film)
1983 Those Glory Glory Days (TV film)
1980 Flash Gordon

TV seriály

2019 Potvora (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2015 X-company (TV seriál)
Spolčení s ďáblem (S01E05)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Království temnot (TV seriál)
Sbal prachy a vypadni 2 (TV seriál)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
McCallum (TV seriál)
Paul Merton's Life of Comedy (TV seriál)
1992 Blue Heaven (TV seriál)
Bunch of Five (TV seriál)
The Blackheath Poisonings (TV seriál)
1991 Selling Hitler (TV seriál)
1987 My Family and Other Animals (TV seriál)
Porterhouse Blue (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Luna (TV seriál)
1981 The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1980 History of Mr. Polly, The (TV seriál)
Smith and Goody (TV seriál)
1978 Soft Touch, A (TV seriál)
The Devil's Crown (TV seriál)
1977 Robin's Nest (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky