foto

Barlett Mullins

  • nar. 13.8.1904
    Crosby, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.5.1992 (87 let)
    Devon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Gulliver in Lilliput (TV film)
1972 Sex and the Other Woman
Tales from the Crypt
1971 On the Buses
1970 Trog
1969 Nice Girl Like Me, A
1967 Frankenstein Created Woman
Half a Sixpence
Money-Go-Round
1966 Rasputin: The Mad Monk
The Sandwich Man
1962 Solo for Sparrow
1960 V sobotu večer, v neděli ráno
Šmírák
1959 Nenávist
1958 Innocent Sinners
The Adventures of Hal 5
1957 Frankensteinova kletba
Wideawake (TV film)
1955 The Quatermass Xperiment
Track the Man Down
1954 A Time to Kill
Conflict of Wings
Red Dress, The
1953 The Drayton Case
Wheel of Fate
1952 Procházka v osm hodin
Stolen Face
The Wild Heart
1950 Gone to Earth
Ha'penny Breeze
1949 Case of Charles Peace, The
1948 Daughter of Darkness
No Room at the Inn
Three Weird Sisters, The
1947 Koketování se zločinem

TV seriály

1982 Tom, Dick and Harriet (TV seriál)
1981 Frankie Howerd Strikes Again (TV seriál)
1979 The Enchanted Castle (TV seriál)
Worzel Gummidge (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1977 Devenish (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
1974 Boy Dominic (TV seriál)
Rogue's Rock (TV seriál)
Second Time Around (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Pardon My Genie (TV seriál)
1971 Suspicion (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Crime of Passion (TV seriál)
From a Bird's Eye View (TV seriál)
His and Hers (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Queenie's Castle (TV seriál)
The Goodies (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Hark at Barker (TV seriál)
Mr. Digby Darling (TV seriál)
Sez Les (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 Adventure Weekly (TV seriál)
Ukridge (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Blanding's Castle (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Misleading Cases (TV seriál)
River Rivals (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1965 Night Train to Surbiton (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
Meet the Wife (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Valiant Varneys, The (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
Silent Evidence (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Echo Four Two (TV seriál)
Jango (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Days of Vengeance, The (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Francis Storm Investigates (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Hotel Imperial (TV seriál)
Private Investigator (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky