foto

Yeong-ok Kim

  • nar. 5.12.1937 (82 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kongnamool
2015 Helmeoni
Noongil
2014 Weokinggul
2013 Jeonseolui joomeok
Makkeolseu
2012 Bom, nun
2011 Sunny
2009 Sik gaek : kimchi jeon jaeng
2008 Kang cheoljoong : gonggongeui jeok 1-1
Woolhakkyo iti
2007 Soo
Ssonda
2006 Oldeumiseu daieori
2004 Ggotpineun bomi omyeon
2003 Buleora bombaram
1999 Eolgul
Hwaiteu ballentain
1990 Bi ohneun nal su chaehwa
Láska ve Woomuk-Baemi
1976 Roboteu taegwon beui
1967 Sanbul

TV seriály

2019 Geunyeoui sasaenghwal (TV seriál)
Hibhabwang - naseunagil (TV seriál)
Hwanggeumjeongwon (TV seriál)
2018 Bujasjibadeul (TV seriál)
Eommaui se beonjje gyeolhon (TV seriál)
Eurachacha waikiki (TV seriál)
Miseu hammurabi (TV seriál)
Sesangeseo gajang areumdaeun ibal (TV seriál)
2017 Pieora dalsoonah (TV seriál)
2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
Dieo mai peurenjeu (TV seriál)
Syopingwang Lui (TV seriál)
2015 Butakhaeyo eomma (TV seriál)
Dolaon hwanggeumbok (TV seriál)
Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Noongil (TV seriál)
2014 Gyeolhoneul gidaehae (TV seriál)
Jangmibit yeonindeul (TV seriál)
Sowoneool malhaebwa (TV seriál)
Taeyangeun gadeukhee (TV seriál)
2013 Lubiui banji (TV seriál)
Yeonwooui yeoreum (TV seriál)
2012 Haeundae yeonindeul (TV seriál)
K-POP choegang seobaibeol (TV seriál)
Nae sarang nabibuin (TV seriál)
Ohjaryongi ganda (TV seriál)
Sarangah sarangah (TV seriál)
2011 Aejung manmanse (TV seriál)
Beulein (TV seriál)
Boseuga dallajyeotteoyo (TV seriál)
Oneulman gatara (TV seriál)
Woorijip yeojadeul (TV seriál)
2010 Chuno (TV seriál)
Geulroria (TV seriál)
Gongbooeui sin (TV seriál)
Nongddang naesarang (TV seriál)
2009 Boseok bibimbap (TV seriál)
Cheongcheun yeochan (TV seriál)
Dahamgge chachacha (TV seriál)
Kgotboda namja (TV seriál)
Pateuneo (TV seriál)
2008 Choi Kang Chil Woo (TV seriál)
Gamunui yeonggwang (TV seriál)
2007 Daljaui bom (TV seriál)
Keopi peurinseu 1hojeom (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (17)
Miwoona gowoona (TV seriál)
Nalaoreuda (TV seriál)
Sarangae michida (TV seriál)
2006 Gijeok (TV seriál)
Noonkkot (TV seriál)
2005 Byeolnanyeoja byeolnannamja (TV seriál)
2004 Toji (TV seriál)
올드미스 다이어리 (TV seriál)
2003 Bodigadeu (TV seriál)
진주목걸이 (TV seriál)
2002 Keudaereul ahlgobuteo (TV seriál)
Samchongsa (TV seriál)
2001 Hwaryeohan shijeol (TV seriál)
Keu yeojane jib (TV seriál)
2000 Wangrungui daeji (TV seriál)
1999 Heureuneun geosi sewolppunirya (TV seriál)
1997 Areumdaun joe (TV seriál)
1996 Saranghal ttaekkaji (TV seriál)
Sesangeseo gajang areumdaun ibyeol (TV seriál)
1993 Je3 gonghwaguk (TV seriál)
1987 Saranggwa yamang (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 힙합의 민족 (TV pořad)
2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)