Reklama

Reklama

K-POP choegang seobaibeol

(seriál)
  • Jižní Korea K-POP 최강 서바이벌 (více)

Seung Yeon se rozhodne jít za svým snem stát se K-popovou hvězdou a jde na konkurz oblíbené kapely. Je v tom ale jeden háček: je to chlapecká kapela. (Netflix)

Recenze (7)

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Jako divák se cítím podvedená. Počet 14ti dílů sice působil zvláštně, ale nenapadlo mě, že se ten seriál prostě jenom nikdo neobtěžoval dokončit. Ty dva díly už by snad nikoho nezabily. Ono už bez toho to byla vcelku mizérie. Většinou si tvůrci ze všech možných klišé scén vyberou tak dvě tři, tady byly snad všechny, co se žánru týče. A tolik flashbacků se taky jen tak nevidí. Postavy mě ničím nezaujaly a většina z nich trpí tím, že se tvůrci nerozhodli nakolik se jim věnovat. Všechno to ve mně vyvolává pocit, že se někdo chtěl svézt na vlně popularity kpopu, ale už nevěděl jak. Já bohužel nejsem až tak moc skalní fanoušek kpopu, abych dokázala přimhouřit oči, a seriál se bere až moc vážně na to, abych ho brala s nadhledem. Osobně dávám přednost názvu "The Strongest K-POP Survival", protože první, co ve mně evokuje, je muzikálová vyvražďovačka. Jakkoli absurdní a nesmyslné by to mohlo být, obávám se, že by to mohlo pořád dopadnout lépe, než tohle. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Začalo to zajímavě, sice nic moc originální koncept, ale aspoň tahle holka nebyla jeptiškou (vzpomínáme na You're beautiful) a nedivila se nad všemi věcmi, které v tom "klučičím" světě potkala. Hudba je typický K-pop (oh, on ten název...), ale také nic zázračného. Bylo to roztomilé (interakce párečku byly občas úžasné), bylo na občas na hlavu, učejené, usměvavé, zamotané. Ke konci to ztrácelo na dechu, ale pořád se to jakž takž drželo na 3*. Takže proč jsem dala jen 2? Ustřižený konec. Nevím, co se stalo, ale seriál zkrátili o 2 díly, takže to končí jen tak debilně, jak jen může. Sice bych byla ráda, za takovou délku, ale to by se musely všechny nastíněné problémy dořešit, tak je prd. A je to zklamání. Navíc s přihlédnutím k tomu, že ne vždy jsem se bavila... a že jsem se u konce dost nudila a protáčela oči v sloup. Slabší 2*. Hrdinka se sice jak kluk chovat na korejské seriály umí, ale ty prsa... to nikdo nemůže přehlédnout. Bjoung. A scény ve sprchách se levelovaly, to musím uznat - už ne jen jeden, ale 7 kluků. Který seriál to trumfne? :-P Přeloženo. ()

Reklama

andiek05 

všechny recenze uživatele

Ačkoli se mi toto dorama líbilo, pár připomínek bych měla. Například OST je dobrý, ale když už vznikly písničky pro "M2 Juniors", tak proč něco nevytvořili i pro "M2"?! Vždyť zpívat písničku Mona Lisa od MLBAQ, kteří se tam objevují, působí divně. Zároveň proč z MBLAQ udělali "M1", když členové U-KISS tam hrají sami sebe ... Poslední díl mě zklamal, hodně se tam projevila redukce posledních dílů, ale protože nehodnotím jeden díl, ale celé dorama, tak je mé hodnocení, jaké je, protože jsem se bavila :-) ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Konec seriálu mě velmi zklamal, kdyby byl seriál lépe zakončen tak bych dala minimálně 3*. Konec mi přišel dost nedořešený. Hlavní představil nezapře příbuzenský vztah s Mickey Yoochunem - oba dokážou na tváři vykouzlit tak úžasně nasranej a povýšeneckej výraz, že to snad ani není možné - ale když se pak zas usmějou... :-) Je to dost odpočinkový seriál, vyvíjí se přesně tak, jak člověk čeká... takže pokud někdo hledá něco u čeho prostě nechce přemýšlet, tak myslím, že tohle je ta správná volba :-) ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání, ačkoliv koncept sliboval něco podobného, k You´re Beautiful se to úrovní neblíží ani zdaleka. Hlavní pár mi příliš sympatický nebyl, hlavně ten kluk ve mě vyvolával touhu ho něčím přetáhnout po hlavě. Tradičně zajímavé by byly některé vedlejší postavy, ale bohužel se jim dostalo ještě méně prostoru, než je v podobných seriálech zvykem a tentokrát je to o víc do očí bijící, že "hlavních" vedlejších postav je tam hned sedm, ale většinou prostě dělají jen křoví. Slabé 2*. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama