foto

Donald Tandy

  • nar. 20.12.1918
    Lambeth, Londýn, Irsko, Velká Británie
  • zem. 9.5.2014 (95 let)
    Ramsgate, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Twenty-One
1974 Dům plný diamantů
1968 Inspektor Clouseau
1966 Nesprávná truhla
1965 Game for Three Losers
1964 Práskači
1963 A Matter of Choice
Doomsday at Eleven
Farewell Performance
1962 The Winter's Tale (TV film)
1960 Crossroads to Crime
Potopte Bismarck!
The Two Faces of Dr. Jekyll
1950 Chance of a Lifetime
1949 By Candlelight (TV film)

TV seriály

1986 Laura, tulení mládě (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1981 Brendon Chase (TV seriál)
1978 Accident (TV seriál)
1974 Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Sherlock Holmes (TV seriál)
The Naval Treaty (S02E08)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 Man From Interpol (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
Theatre 70 (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace