foto

Ditte Schupp

  • nar. 2.3.1966 (52 let)
    Wiesbaden, Hessen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kommissarin Lucas - Der Wald (TV film)
2011 Adel Dich (TV film)
Polizeiruf 110 - Denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
2007 Autistic Disco
Polizeiruf 110 - Taubers Angst (TV film)
2006 Svědectví vraždy: Ztracená láska (TV film)
Wholetrain
2003 Hierankl
2001 Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
1996 Abstieg (studentský film)
1992 Babylon - Im Bett mit dem Teufel
Der Papagei
1989 Muž v soli (TV film)

TV seriály

2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Dirty Dozen: The Series (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace