foto

Kaye Wragg

  • nar. 15.12.1972 (46 let)
    Stockport, Cheshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Wings
2005 Walk Away and I Stumble (TV film)
2004 Long Firm, The (TV film)
2003 Absolutní láska (TV film)
2002 The Project (TV film)
2001 Konečně doma (TV film)
2000 Blind Ambition (TV film)
1998 Anorak of Fire (TV film)
1996 Lyddie (TV film)

TV seriály

2015 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Smrt v ráji (TV seriál)
She Was Murdered Twice (S04E07)
2014 The Driver (TV seriál)
2013 Frankie (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
2012 Secrets and Words (TV seriál)
2011 Silk (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
Young Dracula (TV seriál)
2004 No Angels (TV seriál)
Thing Called Love, A (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
Zpěv mořské panny (S01E01)
2001 In a Land of Plenty (TV seriál)
Mersey Beat (TV seriál)
Table 12 (TV seriál)
2000 Brand Spanking New Show (TV seriál)
Hříchy (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Slap! - Love, Lies and Lipstick (TV seriál)
1997 Born to Run (TV seriál)
The Lakes (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace