foto

Nichola McAuliffe

  • nar. 27.8.1955 (65 let)
    Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Chéri
1999 Plunkett & Macleane
1998 Ložnice a kuloáry
1997 Zítřek nikdy neumírá
1985 Doktor a ďáblové
Me and the Girls (TV film)

TV seriály

2016 Viktorie (TV seriál)
Brocket Hall (S01E03)
Dvorní dámy (S01E02)
Panenka 123 (S01E01)
2014 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Quiche of Death (S01E01)
2013 Blandings (TV seriál)
2010 Pointless Celebrities (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2001 Magnus och Myggan (TV seriál)
McCready and Daughter (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
Making News (TV seriál)
1985 Super Gran (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1981 Fanny by Gaslight (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
We, the Accused (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
Tropic (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2011 Neobyčejné ženy (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky