foto

Owen Brenman

  • nar. 17.12.1956 (62 let)
    Ealing, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Martins, The
2000 I Don't Believe It! The One Foot in the Grave Story (TV film)
One of the Hollywood Ten
1997 Sharpovo Waterloo (TV film)
1990 Stolen (TV film)
1983 Mrtvý agent

TV seriály

2015 Otec Brown (TV seriál)
Minervina sova (S03E15)
2005 Love Soup (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
1999 People Like Us (TV seriál)
1998 In Exile (TV seriál)
1997 Underworld (TV seriál)
1996 Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál) - a.z.
1993 Bedna (TV seriál)
To Say I Love You, Pt. 3 (S01E05)
Health and Efficiency (TV seriál)
If You See God, Tell Him (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
Roy's Raiders (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Jeeves and Wooster (TV seriál)
Making News (TV seriál)
Mr. Bean (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
Upper Hand, The (TV seriál)
1989 About Face (TV seriál)
Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
Haf! (TV seriál)
1988 No Frills (TV seriál)
Haló, haló! (TV seriál)
Nemocnice (S05E16)
Falešné peníze (S05E15)
Bankovní loupež (S05E13)
1987 Les Dennis Laughter Show, The (TV seriál)
Haló, haló! (TV seriál)
Váleční zajatci (S04E01)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Nation's Health, The (TV seriál)
No Place Like Home (TV seriál)
Sweet Sixteen (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál) - a.z.
2003 Comedy Connections (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Britain's Best Sitcom (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace