foto

Patrick Murray

  • nar. 17.12.1956 (63 let)
    Greenwich, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Království Vikingů
1985 Florence Nightingaleová (TV film)
1984 Haunters of the Deep
1983 Kletba Růžového pantera
1980 Breaking Glass
1979 Spodina
1978 The Class of Miss MacMichael
1977 Scum (TV film)
1976 Moon Over the Alley

TV seriály

1994 Anna Lee (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1990 The Upper Hand (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 Keep It in the Family (TV seriál)
1979 Big Jim and the Figaro Club (TV seriál)
Turning Year Tales (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky