foto

Ulrich Günther

  • nar. 6.12.1954 (65 let)
    Paderborn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Das dunkelste Nichts - Paraphrenie
2016 Bittersweet Revenge
2015 Wo willst du hin, Habibi?
2013 Blutsschwestern - Jung, magisch, tödlich (TV film)
2011 Frankfurt Coincidences
2003 Mörderischer Plan (TV film)
1999 Der Hochstapler (TV film)
1998 ...die man liebt...
1995 Všichni mají rádi Willyho Wuffa (TV film)
1993 Trip nach Tunis
1988 Magdalene
The Great Escape II: The Untold Story (TV film)
1985 Formel Eins Film, Der
Kolp
Muži
Můj nepřítel
1983 Die Matrosen von Kronstadt (TV film)
Doktor Faustus
1982 Wer spinnt denn da, Herr Doktor?
1981 Ponorka

TV seriály

2008 V podezření (TV seriál)
Brubeck (E11)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1987 Duett in Bonn (TV seriál)
1982 Beim Bund (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky