foto

Katharina Müller-Elmau

  • nar. 13.9.1965 (55 let)
    Göttingen, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Scheidung für Anfänger (TV film)
2018 Chaos-Queens - Ehebrecher und andere Unschuldslämmer (TV film)
Osudové léto na Mallorce (TV film)
Solo für Weiss - Es ist nicht vorbei (TV film)
2017 Bezbožní
Laim und die Zeichen des Todes (TV film)
2016 Apropos Glück (TV film)
2015 Kolonie
Víkend plný zmatků (TV film)
2014 Der Bulle und das Landei - von Mäusen, Miezen und Moneten (TV film)
Die letzte Instanz (TV film)
Mein Lover, sein Vater und ich (TV film)
2013 Der Kaktus (TV film)
Wie Tag und Nacht (TV film)
2012 Doppelgängerin (TV film)
Nägel mit Köppen (TV film)
2011 Das dunkle Nest (TV film)
Föhnlage. Ein Alpenkrimi (TV film)
Láska mezi starožitnostmi (TV film)
Mein eigen Fleisch und Blut (TV film)
Papa allein zu Haus (TV film)
2010 Komisař Kreutzer: Lovec zločinců (TV film)
Místo činu: Mnichov - Ztráta volnosti (TV film)
Vincent jede k moři
2009 Der Tiger oder Was Frauen lieben! (TV film)
Nichts als Ärger mit den Männern (TV film)
SOKO Wismar: Das dritte Feuer - Die Spur führt nach Schweden (TV film)
Svatební zvony (TV film)
Tatort - Bittere Trauben (TV film)
2007 Die Verzauberung (TV film)
Polizeiruf 110 - Taubers Angst (TV film)
2006 Hra lásky a života (TV film)
Rettet die Weihnachtsgans (TV film)
2005 In Liebe eine Eins (TV film)
Katie Fforde: Můj táta, já a … ona (TV film)
Liebe nach dem Tod (TV film)
2004 Zvláštní chůva (TV film)
2003 Männer häppchenweise (TV film)
Místo činu: Kolín - Fantom (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Henkersmahlzeit (TV film)
Spoutané srdce (TV film)
Tanners letzte Chance (TV film)
2001 Herz über Kopf
Wilder Hafen Ehe (TV film)
2000 Crazy
Marlene
Mein absolutes Lieblingslied (TV film)
Sex oder Liebe? (TV film)
1999 Paul a Clara (TV film)
1998 Blind Date - Flirt mit Folgen (TV film)
Das Frankfurter Kreuz (TV film)
Eine ungehorsame Frau (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Tod eines Callgirls (TV film)
Doppelgänger, Der (TV film)
Große Lacher, Der
Trest života (TV film)
Unzertrennlichen, Die (TV film)
1995 Japaner sind die besseren Liebhaber
Patricias Geheimnis (TV film)
1994 Herr Paul (TV film)
1993 Rivalové v lásce (TV film)
1990 Wahnsinnsehe, Eine (TV film)
1989 Místo činu - Nová komisařka (TV film)
1988 Drei D

TV seriály

2019 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Lügen und Geheimnisse (E08)
Stürmische Zeiten (E07)
München Mord (TV seriál)
Die Unterirdischen (E09)
2018 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Kleine Sünden (E06)
Zweite Chance (E05)
2017 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Nichts als die Wahrheit (E04)
Allein war gestern (E03)
Lena Lorenz (TV seriál)
Lebenstraum (S03E01)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der König von Sylt (E07)
2016 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Vater sein dagegen sehr (E02)
Für immer und ewig (E01)
Hubert a Staller (TV seriál)
Unter Wölfen (S05E17)
2015 Männer! Alles auf Anfang (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Bittere Pillen (E49)
2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Bauernfänger (S01E09)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die kleine Zeugin (S01E05)
Normal is des ned! (TV seriál)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Brubeck (E11)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Alles oder Nichts (S11E21)
Big Ben (TV seriál)
Polda a medvěd (S14E02)
2004 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vertrauen bis zuletzt (E03)
Pod bílými plachtami (TV seriál)
Plavba za štěstím (E02)
2003 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Ostnem do živého (E13)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1996 Todas - Am Rande des Paradieses

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky