foto

Norbert Ghafouri

  • nar. 1963
    Dortmund, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mia a milionář (TV film)
2007 Erlkönig (TV film)
2004 Folgeschäden (TV film)
2002 Duo - Tod am Strand, Das (TV film)
2001 Lotto-Liebe (TV film)
2000 Für die Liebe ist es nie zu spät (TV film)
1999 Versprich mir, dass es den Himmel gibt (TV film)
1997 Magass
1993 Slon v nemocnici

TV seriály

2012 Alles Klara (TV seriál)
Geburtstagsfest für eine Leiche (S01E04)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2004 Sabine!! (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Fabrixx (TV seriál)
1999 Wie war ich, Doris? (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Siebenbirken (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace