foto

Šigemicu Ogi

  • nar. 28.11.1961 (57 let)
    Fukui, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 BD Akeči tantei džimušo
2017 Double Mints
2016 Kusari: Onna Keiji Otomichi Takako (TV film)
2015 Kazoku Gokko
Kimi ga inakucha dame nanda
Kučibiru ni uta o
2014 Ichijiku no Mori
Taxi Driver no Suiri Nisshi 36 (TV film)
2013 Enzai šikei (TV film)
Jiken Kyumeii - IMAT no Kiseki (TV film)
Kogure šašinkan (TV film)
Platinum data
R100
2012 Giwaku (TV film)
Meitantei Konan: Kudó Šin'iči Kjóto šinsengumi sacudžin džiken (TV film)
2011 Paradaisu kisu
Soredemo Hana wa Saiteyuku
2010 Aibó: Gekidžóban II
Bushidou shikkusutîn
Buši no kakeibo
Kenshokin (TV film)
Kenshoukin: Mokugeki shougen ni sanzenman'en kaketa onna (TV film)
Odoru daisósasen: The movie 3
Rinne no Ame
2009 Giwaku (TV film)
Hi to Shio (TV film)
Keitai kareši
Rain Fall
2008 Akai ito
Famîyu: Furansupan to watashi
Girl's Box: Rabázu hai
Hikari sasu umi, bokuno fune
Sûpâkabu
Tokugawa Fúnroku: Hačidai šógun Jošimune (TV film)
2007 Always zoku san-chōme no yūhi
Buble e GO!! Timemachine wa drum šiki
Taxi Driver no Suiri Nisshi 23 (TV film)
2006 Kami no hidarite akuma no migite
Peanuts
Sukoshi wa, ongaeshi dekitakana (TV film)
2005 Always sančóme no júhi
Gimme Heaven
Ikusa
Shiawase nara te o tatako
Trick Shinsaku Special (TV film)
2004 Curibaka nišši 15: Hama-čan no asu wa nau?
Gachapon
Jumeno
Nibanme no kanojo
Tokugawa Tsunayoshi - Inu to Yobareta Otoko (TV film)
2003 Hakusen Nagashi ~Nijuugo-sai (TV film)
Kaminari haširu nacu
Kóšonin (TV film)
Odoru daisósasen The Movie 2 Reinbóburiddži o fusasejo!
Tenshi no kiba
2002 Keimusho no naka
Mohóhan
Out
Temná voda
2001 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 35 (TV film)
Maria
Satorare
Čúšingura 1/47 (TV film)
2000 Kjógoku Nacuhiko: Kai – Šičinin misaki
Supésutoraberázu
1999 Messengers
Saimin
Zero Woman: Saigo no shirei
1998 Open House
Spirála
1997 Gimu to engi
1996 Sasurai no Troublebuster
Tomoko no baai
1995 Kura
Marks no jama
To'haiden akagi
1993 Cuki wa dočči ni deteiru
Tokyo Babylon 1999
1992 Minbo no onna
1987 Eiga joyu

TV seriály

2018 Miss Sherlock (TV seriál)
Stella Maris (E06)
2016 Doctor Čóhasan (TV seriál)
Love Song (TV seriál)
Ningjó Sašiči torimonočó (TV seriál)
2015 Gakko no Kaidan (TV seriál)
Genkai šúraku kabušiki kaiša (TV seriál)
Jamegoku: Jakuza jamete itadakimasu (TV seriál)
Ši no zóki (TV seriál)
2014 Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál)
Inpei Sousa (TV seriál)
Kindaiči šónen džikenbo N (neo) (TV seriál)
Rasuto Hopu (TV seriál)
S - Saigo no Keikan (TV seriál)
SAVEPOINT (TV seriál)
Taimu Supairaru (TV seriál)
2013 Hard Nuts!: Sûgaku Girl no jikenbo (TV seriál)
Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
Kasuka na kanodžo (TV seriál)
Kurokóči (TV seriál)
Machigawarechatta Otoko (TV seriál)
Momeru kado niwa fuku kitaru (TV seriál)
Nanatsu no Kaigi (TV seriál)
Pin to Kona (TV seriál)
Platinum Town (TV seriál)
Tsuma wa, Kunoichi (TV seriál)
2012 Džoi Kuraiši Šóko (TV seriál)
Monsters (TV seriál)
Strawberry Night (TV seriál)
Teen Court ~10-dai no Saiban~ (TV seriál)
2011 Dr. Irabu Ičiró (TV seriál)
Hagane no Onna 2 (TV seriál)
Hancho - Jinnansho Azumihan Season 4 (TV seriál)
Kaitô Royale (TV seriál)
Lady: Saigo no hanzai purofairu (TV seriál)
Shitamachi Rocket (TV seriál)
Suzuki sensei (TV seriál)
Zettai reido: tokušu hanzai sennjú sósa (TV seriál)
2010 Freeter, Ie wo Kau (TV seriál)
JOKER Yurusarezaru Sosakan (TV seriál)
Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
Keišičó šissónin sósakan (TV seriál)
Marks no jama (TV seriál)
Sekando bajin (TV seriál)
Shukujo (TV seriál)
2009 Boku no imóto (TV seriál)
Buzâ bîto: Gakeppuchi no hîrô (TV seriál)
Hidarime Tantei EYE (TV seriál)
Mei-čan no šicudži (TV seriál)
ROMES: kúkó bógjo šisutemu (TV seriál)
Rindžó (TV seriál)
Tsure ga utsu ni narimashite. (TV seriál)
2008 Akai Ito (TV seriál)
Nekonade (TV seriál)
OL Nippon (TV seriál)
Tókjó Ghost Trip (TV seriál)
Yasuko to Kenji (TV seriál)
2007 Biyo Shonen Celebrity (TV seriál)
Juken no kamisama (TV seriál)
Sekuší boisu ando robo (TV seriál)
Shigeshôshi (TV seriál)
2006 Bengoši no kuzu (TV seriál)
Beni no Monsho (TV seriál)
Shichinin no Onna Bengoshi (TV seriál)
2005 Tadashii Renai no Susume (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 2 (TV seriál)
2004 Reikan Bus Guide Jikenbo (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Diamond Girl (TV seriál)
Dobutsu no Oisha-san (TV seriál)
Hotman (TV seriál)
2002 Babel (TV seriál)
Boku ga Chikyu wo Suku (TV seriál)
Gôruden bouru (TV seriál)
Hito ni jasašiku (TV seriál)
Kasouken no Onna 4 (TV seriál)
Tantei Kazoku (TV seriál)
Tentai Kansoku (TV seriál)
Yume no California (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
Sutaa no koi (TV seriál)
2000 Shomuni 2 (TV seriál)
Taiyo wa Shizumanai (TV seriál)
1999 Kiken na kankei (TV seriál)
1998 Kira kira hikaru (TV seriál)
Sommelier (TV seriál)
With Love (TV seriál)
Šinsengumi Keppuroku (TV seriál)
1997 Hitocu jane no šita 2 (TV seriál)
Odoru daisósasen (TV seriál)
1995 Miseinen (TV seriál)
1994 Good Mourning (TV seriál)
Kono jo no hate (TV seriál)
1993 Hitocu jane no šita (TV seriál)
1992 Night Head (TV seriál)
Shinai naru mono e (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace