foto

Min-joon Kim

  • nar. 27.6.1976 (44 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sorikkun
2016 Miseu poojootgan
Moosoodan
2015 Sarangogam
2013 Dedeuendeu
Topseuta
2012 Hoogoong : jewangeui cheob
Weding seukaendeul
2011 Kamaellia
Pureun sogeum
2010 The Depths
2007 Sarang
2006 Bez slitování
2005 Kangryeok 3 ban
2003 Hwaseongeuro gan sanai

TV seriály

2020 Byla to láska? (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Yeobgijeokin geunyeo (TV seriál)
2016 Beibishiteo (TV seriál)
Wontideu (TV seriál)
2015 Sinbuneul sumgyeola (TV seriál)
2014 Seonamyeogo tamjungdan (TV seriál)
2009 Chingoo, woorideuleui jeonseol (TV seriál)
2008 Tajja (TV seriál)
2007 In soonineun yeppeuda (TV seriál)
Sokeum inhyeong (TV seriál)
Uikwauisa bongdalhee (TV seriál)
2006 Sseomdaei (TV seriál)
2005 Milenci v Praze (TV seriál)
2004 Aillaendeu (TV seriál)
Pokpung sogeuro (TV seriál)
2003 Damo (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 1% 의 우정 (TV pořad)
2014 Naengjanggoreul butakhae (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad) - účinkující, mod.
Uridongne yeneunggwa cheyugui neungnyeokja (TV pořad)
2012 고쇼 (TV pořad)
2011 탑 기어 코리아 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky