foto

Hae-sook Kim

  • nar. 30.12.1955 (64 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Keuge doil nom
2018 Heoseutori
2017 Hwuisaengbuhwaja
Jaesim
Singwa hamkke
2016 Komorná
Miseu poojootgan
Teoneol
2015 Amsal
Chi dao
Sado
2014 Kundo: Čas pomsty
2013 Kkangcheoli
Sowon
2012 Umchi keulreonik
Wondeopool radio
Zloději
2011 Mama
2010 Chingjung eomma
2009 Žízeň
2008 Kyeongchuk! Urisarang
Moobangbi dosi
Oko za oko
2006 Haebaragi
2005 Mongjeonggi 2
2004 Ryeong
Uri hyeong
2003 Kookhwakkot hyanggi
Oh! haepi dei
2002 Gamunui yeonggwang
2001 Yeopgijeogin geunyeo
2000 Danjeogbiyeonsu
1982 Hwanyeo '82

TV seriály

2020 Nemocniční playlist (TV seriál)
2019 Babel (TV seriál)
Sesangeseo jeil yebbeun nae ddal (TV seriál)
2018 Meomchugo sipeun sungan : eobauttaim (TV seriál)
Nainrum (TV seriál)
2017 Abeojiga isanghae (TV seriál)
Ipan sapan (TV seriál)
Kwitsokmal (TV seriál)
Saimdang (TV seriál)
2016 Geurae, geureongeoya (TV seriál)
2015 Yeojareul woolryeo (TV seriál)
Pinokio (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (6)
2014 Dangsinmani naesarang (TV seriál)
Gyeolhoneul gidaehae (TV seriál)
Hotelking (TV seriál)
Pinokio (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
Siwoleui eoneu meosjin nale (TV seriál)
2013 Moozasik sangpalja (TV seriál)
Neoui moksoriga deulleo (TV seriál)
Soosanghan gajungboo (TV seriál)
Wanggane sikgoodeul (TV seriál)
2012 Geudaeupin motsalah (TV seriál)
2011 Cheonileui yaksook (TV seriál)
2010 Insaengeun areumdawo (TV seriál)
2009 Jalhaettkun jalhaettyeo (TV seriál)
Kaingwa Abel (TV seriál)
2008 Bulhandang (TV seriál)
Hayeon geojitmal (TV seriál)
2007 Mun hee (TV seriál)
Uikwauisa bongdalhee (TV seriál)
조강지처 클럽 (TV seriál)
2006 Bomeui walcheu (TV seriál)
Cheongookboda natseon (TV seriál)
Ije sarangeun kkeutnatda (TV seriál)
Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)
2005 Byeolnanyeoja byeolnannamja (TV seriál)
Jangmitbit insaeng (TV seriál)
2004 Bumonim jeonsangseo (TV seriál)
Jakeun ahssideul (TV seriál)
O! Pilseung bong sun yeong (TV seriál)
열정 (TV seriál)
2003 Hon soo (TV seriál)
Yeoleum hyangki (TV seriál)
진주목걸이 (TV seriál)
2002 Dangsin yeopi joha (TV seriál)
Gobaek (TV seriál)
Gyeoul yeonga (TV seriál)
Hakeum macha (TV seriál)
2001 Keu yeojane jib (TV seriál)
결혼의 법칙 (TV seriál)
사랑은 이런거야 (TV seriál)
2000 Bulkkot (TV seriál)
1999 Kwin (TV seriál)
Namui sokdo moreugo (TV seriál)
1998 Nae sarang nae gyeote (TV seriál)
Samgimsidae (TV seriál)
1997 Jeong ttae mune (TV seriál)
Saranghanikka (TV seriál)
1988 Inhyeon wanghu (TV seriál)
1983 Chudonggung mama (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky