foto

Taró Ómija

  • nar. 4.12.1962 (57 let)
    Muroran, Hokkaidó, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ani ni Aisaresugite Komattemasu
2016 High & Low The Red Rain
Ichinenhan Mate (TV film)
2014 Dr. Nurse Aid (TV film)
Hakugin Jack (TV film)
Pikanchi Half: Life is Hard Tabun Happy
2012 Boku ga šokei sareru mirai
Giwaku (TV film)
2011 Beat (TV film)
SP: The Motion Picture – Kakumei hen
2010 SP: The motion picture yabô hen
2009 Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi Season 4 SP (TV film)
2008 Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi '08 Ote Ginko Haken Joshi Koin no Himitsu (TV film)
Tokumei kakaričó Tadano Hitoši: Saigo no gekidžóban
2007 Ikiru (TV film)
Little DJ: Čiisa na koi no monogatari
Yonimo Kimyona Monogatari Autumn Special (TV film)
2006 Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi Special '06 Koukyuu Restaurant to Ofukuro no Aji (TV film)
2005 Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi Special (TV film)
2003 Odoru daisósasen The Movie 2 Reinbóburiddži o fusasejo!
1999 Ame agaru

TV seriály

2019 Kabukičó bengonin: Rinka (TV seriál)
Motokare kendži to taikecu! Jureru onnagokoro (E09)
2017 &Bišódžo (TV seriál)
Ani ni Aisaresugite Komattemasu (TV seriál)
Ašita no jakusoku (TV seriál)
Sači no otera gohan (TV seriál)
2016 Aogeba tótoši (TV seriál)
Boku no jabai cuma (TV seriál)
Toto néčan (TV seriál)
2015 Bidžo to danši (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
Hoiku tantei 25 dži: Hanasaki Šin'ičiró wa nemurenai!! (TV seriál)
Kasóken no onna 15 (TV seriál)
2014 Binta! Bengoši džimuin Moniwa ga ai de kaikecu šimasu (TV seriál)
First Class 2 (TV seriál)
Fukuie keibuho no aisacu (TV seriál)
Gunši Kanbei (TV seriál)
Hanasaku ašita (TV seriál)
Subete ga F ni Naru (TV seriál)
2013 Detarame Hiro (TV seriál)
Garireo 2 (TV seriál)
Muššu! (TV seriál)
Namonaki Doku (TV seriál)
Otenki Oneesan (TV seriál)
Taburakashi ~Daikou Joyuugyou Maki~ (TV seriál)
2012 Akumu-chan (TV seriál)
Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
Priceless: Aru Wake Nedaro, Nanmon! (TV seriál)
Rakkí sebun (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
Strawberry Night (TV seriál)
2011 Barairo no Seisen (TV seriál)
Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
Džidankóšónin Gota keši (TV seriál)
Hagane no Onna 2 (TV seriál)
Himicu čóhónin Erika (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
Kokuhacu: kokusen bengonin (TV seriál)
2010 Džúi Doritoru (TV seriál)
Keišičó šissónin sósakan (TV seriál)
Nihonjin no shiranai nihongo (TV seriál)
Pandora II: Kiga rettou (TV seriál)
Tetsu no Hone (TV seriál)
2009 Dandy Daddy? (TV seriál)
Jakó no kaidan (TV seriál)
Love Game (TV seriál)
Meitantei no okite (TV seriál)
Samurai hai sukûru (TV seriál)
Smile (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 4 (TV seriál)
2008 Gokusen 3 (TV seriál)
Guren Onna (TV seriál)
Loss : Time : Life (TV seriál)
Puzzle (TV seriál)
Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
Šibatora (TV seriál)
2007 Haikei, Chichiue-sama (TV seriál)
Hataraki Man (TV seriál)
SP: keišičó keibibu keigoka dai jon kakari (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 3 (TV seriál)
2006 Desuyone (TV seriál)
Kuroi no taijó (TV seriál)
Saijúki (TV seriál)
2005 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Onijome nikki (TV seriál)
Risou no Seikatsu (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 2 (TV seriál)
2004 Denchi ga kireru made (TV seriál)
2003 Tokumei kakarichô Tadano Hitoshi (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Taiho šičauzo (TV seriál)
1994 Furuhata Ninzaburo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky